star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Keszthely

  • 140 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 260 m²

    telek

Vételár:

55,9 millió Ft

Eladó ház Keszthely

  • 140 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 260 m² telek

  • Eladó ház Keszthely

  • 140m²


Ár:

55 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1980
Szintek
2
Szobák száma
5
Ingatlan állapota
átlagos

Az ingatlanról:

Családi ház a Festetics Kastély közelében!
Keszthely, a Balaton nyugati partján fekvő város, Magyarország egyik legrégebbi és legjelentősebb települése. A város központjában található a híres Festetics-kastély, amely gyönyörű parkjával és múzeumaival vonzza a látogatókat. Keszthely történelmi belvárosa számos barokk épületet és szép sétálóutcákat kínál, ahol a turisták élvezhetik a helyi éttermek és kávézók hangulatát. A városban számos kulturális program és fesztivál várja az érdeklődőket, amelyek a helyi hagyományokat és művészeteket mutatják be. Keszthely a Balaton-part közelsége miatt kiváló lehetőséget nyújt a vízi sportok kedvelőinek és a pihenésre vágyóknak egyaránt.
Most eladó egy családi ház Keszthelyen, a Festetics Kastély közelében, amely akár két generáció számára is ideális! Az ingatlan kis udvarral, garázzsal és műhellyel rendelkezik, amelyek praktikusak mindennapi használatra és tárolásra. A házban található 5 tágas szoba, 2 fürdőszoba, étkező és erkély, amelyek kényelmet és tágas teret biztosítanak az egész család számára.
Bár a ház felújítandó, a munkálatok elvégezhetők a beköltözés után is, így az új tulajdonosok saját ízlésükre szabhatják otthonukat. Az utca rendezett és folyamatosan modernizálódik, köszönhetően a sok új beköltözőnek. Az irányár 55,9M Ft.
További lehetőségként keszthelyi lakás beszámítása is lehetséges!


Elhelyezkedés

Keszthely


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6691360


+36 70

Ingatlannet kód: NET6691360


Az általad megtekintett eladó keszthelyi családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 11 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 140 m², míg a hozzá tartozó teleké 260 m². További jellemzői: az építés éve 1980. A családi ház ára 55,9 millió Ft, négyzetméter ára 399 286 Ft, ami a keszthelyi átlaghoz képest 37%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Wágenhofer János hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6691360. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Keszthely ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.