star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Kecskemét

  • 71 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 391 m²

    telek

Vételár:

44,9 millió Ft

Eladó ház Kecskemét

  • 71 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 391 m² telek

  • Eladó ház Kecskemét

  • 71m²


Ár:

44 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Szintek
2
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

További információért, látogasson el a Fundamenta Ingatlan oldalára!

Eladásra kínálom ezt a kétszintes ikerházat Kecskemét belvárosában

Az ingatlan kétszintes és két külön bejárattal rendelkezik. Mindkét lakrész önálló egységet képez, így akár befektetési célból is remek lehetőséget rejt magában, hisz mindkét szint külön-külön használható, kiadható.
Az alsó szinten egy garzon méretű, de külön lakrész is megvalósításra került, kertre néző kilátással.
A felső szint külön lépcsőházon át közelíthető meg, mely 1 szobás + nappalis, modern fürdőszoba és egy amerikai stílusú konyha is helyet kapott.
Az ikerházhoz tartozik még egy tárolóhelyiség is, mely garázsként is használható (14 m2)
A házrészek külön-külön mérővel felszereltek.

Az ingatlan 1998-ban épült tégla falazattal és cserepes héjazattal, azonban az utóbbi 2 évben számos felújításon korszerűsítésen esett át.
A melegvízről és a fűtésről egy gázcirkó gondoskodik, amely a 2 évvel ezelőtti felújítás során került beépítésre. Ekkor lett a villanyhálózat és vízvezeték rendszer is korszerűsítve, valamint szerelvények és burkolatok is ekkor lettek cserélve. A nyílászárók fel lettek újítva, meg lettek erősítve.

Az ingatlan a kiváló elhelyezkedése révén a központtól mindössze 500 m-re található.

Felkeltette az érdeklődését? Hívjon bizalommal és egy előre egyeztetett időpontban közösen meg tudjuk tekinteni az ingatlant. A finanszírozásban is tudok segíteni! A Fundamenta Ingatlan kínálatában megtalálható ingatlanok finanszírozásához, úgy mint ehhez az ingatlanhoz is, a vevők részére a piacinál kedvezőbb kölcsönt tudunk biztosítunk, melynek ügyintézésében állok rendelkezésére.


Elhelyezkedés

Kecskemét, Boldog utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6712561


Fundamenta Ingatlan

Fundamenta Ingatlan

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6712561

Fundamenta Ingatlan

Fundamenta Ingatlan

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó kecskeméti (Boldog utca) családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és félszoba). A családi házról 26 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 71 m², míg a hozzá tartozó teleké 391 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 44,9 millió Ft, négyzetméter ára 632 394 Ft, ami a kecskeméti átlaghoz képest 4%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Fekete Patrik Sándor referens a Fundamenta Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6712561. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Kecskemét ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.