star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Karácsond

  • 240 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 1 421 m²

    telek

Vételár:

39,9 millió Ft

Eladó ház Karácsond

  • 240 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 1 421 m² telek

  • Eladó ház Karácsond

  • 240m²


Ár:

39 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1982
Szintek
2
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
gáz (központi)
Parkolás
1 garázs
Légkondícionáló
nincs
Melléképület
van
Bútorozott
Megegyezés szerint
Költözhető
Azonnal
Akadálymentesített
Nem
Kilátás
Kertbe néző
Belmagasság
3m alatt

Az ingatlanról:

Tulajdonostól eladó egy 2 szintes, 121 m2 alapterületű, 4 szobás családi ház Karácsond központjában egy dupla telken (1421 m2). Az ingatlan tehermentes, azonnal birtokba vehető, 2 generáció részére is tökéletes választás.

 

A földszint:  előszoba, szoba, ebédlő, konyha, spejz, zuhanyzó + WC, garázs, kazánház széntárolóval és hátsó terasz.Az előszobából 2 lépcsőfordulóval ellátott vasszerkezetes, parkettás lépcső vezet fel az emeletre és a padlástérbe, ami igény szerint még szintén beépíthető. 

Az emelet: Folyosóról külön nyíló 3 szoba, fürdőszoba káddal és egy különálló WC.A felső szinten a folyosó végén egy kertre néző, az egyik szobából egy utcára néző erkély található.

Központi fűtés, 2 kazánnal, gáz és vegyes tüzelés.A melegvizet villanybojler szolgáltatja.Az ingatlan a 80-as években épült B 30-as téglából.Ipari áram van az ingatlanban.

A ház mellett van egy nyári konyha - mely alatt pince van - szerszámos kamra, illetve a hátsó udvaron kis állatok tartására alkalmas további melléképületek találhatók.

A kertben ásott kút, termő gyümölcsfák, szőlő és málna került telepítésre.

Karácsond a Mátra lábánál található, Gyöngyöstől 10 km-re.A település autóbusszal, (távolsági és helyközi járatok) személyautóval (M3-as autópálya 10 perc, 3-as főútvonal 5 perc ) és vonattal is megközelíthető.

Az ingatlan 500 méteres körzetében van: Buszmegálló, Orvosi rendelő, Gyógyszertár, Iskola, Óvoda, Bölcsőde, ABC, Kultúrház, Postahivatal, Polgármesteri hivatal, Idősek otthona, Étterem, 1 km-en belül fogorvosi rendelő, Közösségi ház, Könyvtár, Lovasiskola.Vasúti megállóhely 2 km-re található (Budapest-Miskolc fővonal).

A környéken számos munkalehetőség van. (Ipari park, Közeli városok: Gyöngyös, Eger, Hatvan, Heves) A közelben sok kirándulóhely van a Mátrában. (Mátrafüred, Sástó, Kékestető).


Elhelyezkedés

3281, Karácsond, Hársfa utca 9


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: 6697373


Gyarmatiné Sóvári Jolán

Gyarmatiné Sóvári Jolán

Hirdető további ingatlanjai
Gyarmatiné Sóvári Jolán

Gyarmatiné Sóvári Jolán

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: 6697373

Gyarmatiné Sóvári Jolán

Gyarmatiné Sóvári Jolán

Hirdető további ingatlanjai
Gyarmatiné Sóvári Jolán

Gyarmatiné Sóvári Jolán

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó karácsondi (Hársfa utca 9) családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). Az épület alapterülete: 240 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 421 m². További jellemzői: az építés éve 1982, a fűtés típusa gáz (központi). Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 39,9 millió Ft, négyzetméter ára 166 250 Ft, ami a karácsondi átlaghoz képest 45%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Gyarmatiné Sóvári Jolán hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6697373. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Karácsond ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.