star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Kaposvár, Donneri városrész

  • 57 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 200 m²

    telek

Vételár:

20,5 millió Ft

Eladó ház Kaposvár, Donneri városrész

  • 57 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 200 m² telek

  • Eladó ház Kaposvár, Donneri városrész

  • 57m²


Ár:

20 500 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Szobák száma
3 (2 + 1)
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
egyéb
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Kaposváron a Donner városrészben, a Bartók Béla utcában található 57 m2-es önálló helyrajziszámon álló kis családi ház eladó. A lakóházban 2,5 szoba, előszoba, konyha-étkező, fürdőszoba-wc helyiségek találhatóak, valamint tartozik hozzá egy kis udvar, illetve műhely és pince is. A lakóházat a tulajdonosa belülről szépen rendbe hozta, a fűtése 1 kandallóval megoldott, amely szinte az egész házat befűti, de a biztonság kedvéért a fürdőszobában egy kiegészítő hősugárzó került felszerelésre. A háznak gépkocsibejárata nincsen, a parkolás a ház előtt ingyenesen lehetséges - a belváros 10 perc kényelmes sétával elérhető.
Energetikai besorolás: G


Elhelyezkedés

Kaposvár, Donneri városrész


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6701976


+36 30

Ingatlannet kód: NET6701976


Az általad megtekintett eladó Kaposvár, Donneri városrészi házrész 3 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 1 félszoba). A házrészről 14 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 57 m², míg a hozzá tartozó teleké 200 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa egyéb. A házrész ára 20,5 millió Ft, négyzetméter ára 359 649 Ft, ami a kaposvári átlaghoz képest 14%-kal magasabb. Az ingatlant BOLDINGATLAN Kft. hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6701976. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Kaposvár, Donneri városrész ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.