star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Budapest, IV. kerület

  • 160 m²

    alapterület
  • 1

    szoba
  • 430 m²

    telek

Vételár:

87,9 millió Ft

Eladó ház Budapest, IV. kerület

  • 160 m² alapterület
  • 1 szoba
  • 430 m² telek

  • Eladó ház Budapest, IV. kerület

  • 160m²


Ár:

87 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1990
Szintek
1
Szobák száma
1
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
cirkófűtés
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Budapest 4 kerületében kínálom megvételre ezt a 160 nm alapterülettgel rendelkező 2 generációs családi házat 400 nm telekkel. Az ingatlan a 90-es években épült beton alapon b 30 as téglából.Szigetelése nincs . Tetejét cseréppel fedték be . Az épületben az összes közmű bent van .Fűtése központi fűtés. Kialakítása Az első házrész 2 szoba konyha és fürdőszobaA hátsó házrész , étkezős konyha és egy fürdőszoba az alsó szinten, az emeleten pedig 3 szoba és egy fürdőszobaÁllapota közepes , mindenképpen felújítást igényel. Nyílászárók dupla üvegezésű fa nyílászárók. Az ingatlan alatt száraz betonozott pince található. Közlekedés szempontjából remek elkhelyezkedésel bír az ingatlan. Rendkívül jó alap egy felújításhoz,hiszen statikailag rendben van az épület.Amennyiben szeretné megtekinteni az ingatlant, keressen bizalommal.
Halász Éva
Telefon:30/4221362
ÚJ ÉPÍTÉSŰ ÉS HASZNÁLT INGATLANOK KÖZVETÍTÉSE!
Igényelje hitelét nálunk! Díjmentes hiteltanácsadás és egyedi (kamat) kedvezmény a Duna House ügyfelei részére, a banki kamatoknál kedvezőbb feltételekkel!
Hívjon bizalommal - a Duna House kínálatában megtalálható valamennyi ingatlannal kapcsolatban örömmel állok rendelkezésére a hét bármely napján!

Referencia szám: HZ060075


Elhelyezkedés

Budapest, IV. kerület, Megyeri út


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6686315


+36 30

Ingatlannet kód: NET6686315


Az általad megtekintett eladó Budapest, IV. kerületi (Megyeri út) családi ház 1 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 16 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 160 m², míg a hozzá tartozó teleké 430 m². További jellemzői: az építés éve 1990, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. A családi ház ára 87,9 millió Ft, négyzetméter ára 549 375 Ft, ami a Budapest, IV. kerületi átlaghoz képest 31%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Halász Györgyné referens a Csillaghegy irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6686315. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, IV. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.