star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Budapest, III. kerület

  • 180 m²

    alapterület
  • 6

    szoba
  • 615 m²

    telek

Vételár:

157 millió Ft

Eladó ház Budapest, III. kerület

  • 180 m² alapterület
  • 6 szoba
  • 615 m² telek

  • Eladó ház Budapest, III. kerület

  • 180m²


Ár:

157 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1958
Szintek
2
Szobák száma
6
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
parkoló

Az ingatlanról:

Rókahegyen EXTRA PANORÁMÁS 180 négyzetméteres CSALÁDI HÁZ eladó egy 615 négyzetméteres telken.

Az ingatlan a 80-es évek végén épült, téglából, 2 szinttel rendelkezik, amelynek külön bejáratai vannak a ház 2 generációs, 2 garázzsal és szintenként nappali+2 szobával.

Maga a telek a Rókahegy tetején helyezkedik el, a természetvédelmi terület az utca végében található, ahonnan körpanoráma vár ránk.

A ház alsó szintjén található a nappali és kettő hálószoba, valamint egy ablakos, ebédlős konyha, több beépített szekrény és tároló. Az alsó szinte található meg a fürdőszoba is, amelyben helyet kapott egyedi kád, épített zuhanyzó és mosdó és WC. A mosógép az előszobai beépített szekrényben kapott helyet, ki és beállásai kivannak építve.

A ház felső szintjéhez külön lépcső vezet fel kívülről, a szint befejezetlen burkolási munkálatok szükségesek még. Az alapanyagok, illetve szaniterek az ár részét képzik.

A házban Cirkófűtés van, valamint a picében található Vaillant kazán gondoskodik a melegvízről.

Mivel domboldalon épült, a szobák, az erkély, a terasz, illetve még a nagyméretű csendes kert is teljes egészében panorámás.

Az ingatlan biztonságirendszerrel felszerelt és tömör acél bejárati ajtóval rendelkezik, ezzel gondoskodva az ottlakók biztonságáról.

FINANSZÍROZÁS:

Banki finanszírozással is megvásárolható, melyben irodánk ingyenes tanácsadással áll rendelkezésükre!

VEVŐINK RÉSZÉRE A KÖZVETÍTÉS DÍJTALAN!

A hirdetésben szereplő adatok tájékoztató jellegűek.


Elhelyezkedés

Budapest, III. kerület, Békásmegyer


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6680143


+36 20

Ingatlannet kód: NET6680143


Az általad megtekintett eladó Budapest, III. kerületi (Békásmegyer) családi ház 6 szobával rendelkezik (ebből 6 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 16 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 180 m², míg a hozzá tartozó teleké 615 m². További jellemzői: az építés éve 1958, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: parkoló. A családi ház ára 157 millió Ft, négyzetméter ára 872 222 Ft, ami a Budapest, III. kerületi átlaghoz képest 22%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Békási Lakások Kft. referens a TECNOCASA irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6680143. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, III. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.