star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Budapest, II. kerület

  • 208 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 179 m²

    telek

Vételár:

199 millió Ft

Eladó ház Budapest, II. kerület

  • 208 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 179 m² telek

  • Eladó ház Budapest, II. kerület

  • 208m²


Ár:

199 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1997
Szintek
1
Szobák száma
5
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
gáz (egyedi)
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Egyedülálló ajánlat a Rózsadomb és Óbuda kapujában.Eladó egy 2000-ben épült multifukcionális lakóház főútvonal mellett, tömegközlekedéssel is jól megközelíthető, frekventált helyen. Két lakószint, plusz átalakított alagsor, plusz nagy üzlethelyiség utcai portállal. A belső udvar zárt, hangulatos, mediterrán stílusú pihenőhely. Az ingatlan eddig irodának volt kialakítva.Földszint: kiépített recepció, plusz egy, belső udvarra néző szoba, plusz WC és tusoló.Első szint: napos, márványburkolatú lépcsőház, nagy, napos nappali (amerikai stílusú konyhai kiállások kiépítve), 3 db hálószoba, teakonyha (fürdőszobai kiállások kiépítve), WC. 2 db napos, a belső udvarra néző terasz. Alagsor: bevilágító aknával rendelkező tágas szoba (tárgyaló vagy raktár) plusz tároló, plusz kazánhelyiség, tárolásra használható polcrendszerrel.Az épület radiátor és padlófűtésű, légkondicionált.Üzlethelyiség: téglalap alakú, kiválóan rendezhető üzlethelyiség, plusz kazánhelyiség pihenővel, plusz mosdó/WC. Az üzlet megközelíthető az udvarról és az utcáról egyaránt. Padlófűtésű, légkondicionált, a háztól független, önálló közművekkel, 3 fázisú villanyórával. Az ingatlan lehetséges jövőbeni funkciói: iroda + üzlet vagy bemutatóterem, esetleg kisebb egészségközpont, vagy konyhát és fürdőszobát beépítve lakóingatlan.

199000000 Ft
Érdeklődni lehet: Erdei Anna Erika 20-2835820

Referencia szám: HZ085147-IN


Elhelyezkedés

Budapest, II. kerület


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6718090


+36 20

Ingatlannet kód: NET6718090


Az általad megtekintett eladó Budapest, II. kerületi családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 31 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 208 m², míg a hozzá tartozó teleké 179 m². További jellemzői: az építés éve 1997, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (egyedi). A családi ház ára 199 millió Ft, négyzetméter ára 956 731 Ft, ami a Budapest, II. kerületi átlaghoz képest 14%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Erdei Anna Erika referens a Béke tér irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6718090. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, II. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.