star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Budapest, II. kerület

  • 209 m²

    alapterület
  • 6

    szoba
  • 571 m²

    telek

Vételár:

259 millió Ft

Eladó ház Budapest, II. kerület

  • 209 m² alapterület
  • 6 szoba
  • 571 m² telek

  • Eladó ház Budapest, II. kerület

  • 209m²


Ár:

259 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Szobák száma
6 (5 + 1)
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Ősfás, villákkal tarkított környezetben, kiváló adottságú ikerház fél eladó!
Az ingatlan villa jellegű, melyet 571 nm-es fákkal, virágokkal ültetett zárt kert vesz körül.
A házban három szinten, két külön ingatlan található, amelyek külön bejárattal megközelíthetőek és önálló fűtési rendszerrel is rendelkeznek.
Bauhaus stílusjegyeket hordozó földszint + emeleti lakrész, nettó ~ 165 nm nagyságú, található benne 5 + félszoba, fürdőszobák mind két szinten mellékhelyiséggel, konyha, erkélyek valamint a földszinten egy 20 nm-es terasz kapott helyet.
Központi helyisége a gyönyörű teraszkapcsolatos tágas nappali, kis hangulatos dolgozó sarokkal, amely kényelmes életteret biztosíthat új lakójának is. Az összes helyiség külön bejárattal megközelíthető, jó méretű szobákkal rendelkezik.
A félszuterénben elhelyezkedő ~ 48 nmn lakrész nappali + hálószobás kialakítású, étkezős konyhával, zuhanyzós fürdőszobával és mosókonyhával is felszerelt.
További tárolást szolgáló helyiségek ~ 17 nm nagyságban a pince részben vannak, autóval parkolni az előkertben és a garázsban is lehetőség van.
Számtalan előnnyel rendelkezik, azoknak ajánlom akik szeretik a sok napfényt, a tágas tereket, a nagy üvegfelületeket, szeretik a 30-as évek építészeti stílusát, valamint nagycsaládosoknak, összeköltözőknek, vállalkozást indítóknak, és nem utolsó sorban a természetet szeretőknek, hiszen az utca végén a Hárshegyi erdő kirándulási lehetőséget rejt.
Az infrastruktúra kiváló, közvetlen közelben néhány perc sétával elérhető tömegközlekedés, bevásárlási lehetőség, iskola és óvoda is.
Kulcs rendelkezésre áll, a megtekintése időpont egyeztetés alapján, rugalmasan megoldható. ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 372010


Elhelyezkedés

Budapest, II. kerület, Széher út


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6693587


+36 30

Ingatlannet kód: NET6693587


Az általad megtekintett eladó Budapest, II. kerületi (Széher út) ikerház 6 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 1 félszoba). Az ikerházról 16 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 209 m², míg a hozzá tartozó teleké 571 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: 1 garázs. Az ikerház ára 259 millió Ft, négyzetméter ára 1 239 234 Ft, ami a Budapest, II. kerületi átlaghoz képest 8%-kal magasabb. Az ingatlant Lukács Péter referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6693587. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, II. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.