star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Budapest, II. kerület

  • 360 m²

    alapterület
  • 6

    szoba
  • 783 m²

    telek

Vételár:

420 millió Ft

Eladó ház Budapest, II. kerület

  • 360 m² alapterület
  • 6 szoba
  • 783 m² telek

  • Eladó ház Budapest, II. kerület

  • 360m²


Ár:

420 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1995
Szobák száma
6 (5 + 1)
Ingatlan állapota
újszerű
Fűtés
gáz (egyedi)
Parkolás
parkoló
Fal építési anyaga
tégla

A beltér:

-NYARALVA szeretne lakni?
-Sresszes a munkája, és szeretne naponta feltöltődve munkába indulni?
-Netán több generáció zavartalan együttélésére alkalmas házat keres?
-Vonzódik a mediterrán környezethez?
Mindezt együttvéve megtalálja ebben a csodálatos természeti környezetben található, körpanorámás, budaligeti, nagy családot is befogadó házban. Az ingatlan a 90-es évek közepén épült, de kb. 5 évvel ezelőtt teljeskörű felújításon esett át, 3 rétegű hőszigetelt nyílászárók cseréjével, külső hőszigeteléssel, konyha-fürdőszobák, burkolatok, tető (cserép) cseréjével. A napelemek felszerelésével a ház villanyszámlája nem haladja meg a kb. 7000,- Ft-ot A duplagarázsban 2 gépkocsitárolására alkalmas hely van, de összesen 3 gépkocsi beállására van lehetőség.
A közelben található a francia Iskola, valamint az új uszoda.
A különleges ízléssel kialakított mediterrán kertben megtalálható minden, ami a gondtalan pihenéshez szükséges. Fűthető, 1,80 m mély medence, kerti zuhanyzó, vízesés, külön épületben infra és finn szauna, étkező és pihenő teraszok, kerti grill és kemence, sportoláshoz ping-pong asztal.
Remélem, sikerült ízelítőt adni, és felkelteni az érdekődését az ingatlan iránt, Önnek nincs más teendője, mint a megadott elérhetőségen megkeresni, és szívesen elkalauzolom a házban akár a hétvégén is!


Elhelyezkedés

Budapest, II. kerület


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6684623


Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6684623

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Budapest, II. kerületi családi ház 6 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 1 félszoba). A családi házról 33 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 360 m², míg a hozzá tartozó teleké 783 m². További jellemzői: az építés éve 1995, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (egyedi). Parkolási lehetőség: parkoló. A családi ház ára 420 millió Ft, négyzetméter ára 1 166 667 Ft, ami a Budapest, II. kerületi átlaghoz képest 5%-kal magasabb. Az ingatlant Gortvai Klaudia referens a Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6684623. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, II. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.