star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Budapest, II. kerület

  • 311 m²

    alapterület
  • 8

    szoba
  • 1 000 m²

    telek

Vételár:

425 millió Ft

Eladó ház Budapest, II. kerület

  • 311 m² alapterület
  • 8 szoba
  • 1 000 m² telek

  • Eladó ház Budapest, II. kerület

  • 311m²


Ár:

425 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Szobák száma
8
Ingatlan állapota
új építésű
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Luxus élettér tájvédelmi környezetben!

Amennyiben megteheti, éljen jó helyen, ott ahol valóban semmi nem zavarja meg az áhított nyugalmát.

A számtalan szabadidős porgram mellett, pl. játszótér és egy közeli kis tó ideális pihenési lehetőséget kínál az itt élő családok számára. Könnyen és gyorsan elérhető közelségben a Francia, illetve az Amerikai iskola is.

A csendes utcában elhelyezkedő nettó 311nm-es lakóépület a benne lévő két külön álló lakás lévén (melyek nettó alapterülete 158 m2 és 153 m2) akár társasházi egységként is funkcionálhat. Az egyik lakás közvetlen teraszos kertkapcsolattal, míg a másik emeleti lakás szintén külön kertrésszel rendelkezik.

FIGYELEM, a két lakás az emeleti szinten egybe is nyitható!

Az építkezés jelenleg 60 %-os készültségnél tart, amely bármikor megtekinthető, megismerve ezáltal a burkolásokat, illetve az átgondolt külső-belső kivitelezési munkálatok előkészítésének magas minőségét. A 20 éves tapasztalattal és számtalan referenciával rendelkező kivitelező a megegyezéstől számítva 4 hónapon belül vállalja a kulcsrakész átadást!

Az épület elhelyezkedése DNy-i tájolású, ily módon
a hatalmas üvegfelületek páratlan optikai látványt és természetközeli élményt biztosítanak az exkluzív élettérnek!

A jövőbeni költséghatékony fenntarthatóság érdekében a fűtés levegő-hőszivattyús rendszerrel, illetve padló és mennyezet hűtés-fűtéssel kerül beépítésre.

Egyéb extrák:
- elektromos alumínium redőny,
- elektromos szekcionált Hörmann garázskapuk,
- riasztó rendszer kiépítés,
- hűtő-fűtő klíma,
- fürdőkben kiegészítő törölköző szárítók,
- fényezet egyedi beltéri nyílászárók,
- külső üvegkorlát,
- kiépített kaputelefon.
Bővebb műszaki tartalmat igény szerint küldök! ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 369202


Elhelyezkedés

Budapest, II. kerület, Pesthidegkút


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6668885


+36 30

Ingatlannet kód: NET6668885


Az általad megtekintett eladó Budapest, II. kerületi (Pesthidegkút) családi ház 8 szobával rendelkezik (ebből 8 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 311 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 000 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla. Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 425 millió Ft, négyzetméter ára 1 366 559 Ft, ami a Budapest, II. kerületi átlaghoz képest 18%-kal magasabb. Az ingatlant Kecskeméti Zsolt referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6668885. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, II. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.