star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Hortobágy

  • 96 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 980 m²

    telek

Vételár:

38 millió Ft

Eladó ház Hortobágy

  • 96 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 980 m² telek

  • Eladó ház Hortobágy

  • 96m²


Ár:

38 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Szintek
1
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
gáz (egyedi)
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
nincs

Az ingatlanról:

Vidékre vágyik?
Távol a város zajától, mégis kényelemben szeretne élni?

Engedje, hogy a Hortobágy nyugalma Önt is elvarázsolja!

Kihagyhatatlan lehetőség a természet közelében azoknak, akik értékelik a csendet, ugyanakkor igénylik a tevékeny mindennapokat! Hamisítatlan „falusi” környezetben eladó 4 szobás családi ház, gazdasági épülettel.

Az 1976-ban beton alapra épült, 96 négyzetméteres, tégla falazatú otthonában teljes kényelemben élhet, hiszen összközműves ellátottsággal rendelkezik, minden alapvető szükségletet biztosítva.
Lakói számára 4 tágas szoba és természetesen konyha, mosókonyha, valamint új víz- és szennyvízvezetékkel ellátott fürdőszoba áll rendelkezésre.

A fűtésről gázkazán gondoskodik, az elektromos hálózat részben felújított.

Az ideális méretű, 980 négyzetméteres telek tökéletesen megfelel a családi élethez és gazdálkodáshoz egyaránt. A meglévő gazdasági épület kiváló lehetőséget nyújt tárolásra, illetve háztáji gazdálkodáshoz is ideális.

Ha olyan otthont keres, ahol csendes környezetben, kényelmesen rendben tartható, jól kihasználható telken élvezheti a vidéki életet, akkor ez a ház tökéletes választás!

Hívjon, nézze meg!


Elhelyezkedés

Hortobágy, Jókai Mór utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6709392


Professional Package

Professional Package

Az iroda további hirdetései

HASONLÓ INGATLANOK


32 000 000 Ft

4071, Hortobágy, Hortobágyi utca

  • Szobák: 2
  • Alapterület: 62m²

+36 70

Ingatlannet kód: NET6709392

Professional Package

Professional Package

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó hortobágyi (Jókai Mór utca) családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és félszoba). A családi házról 10 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 96 m², míg a hozzá tartozó teleké 980 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (egyedi). A családi ház ára 38 millió Ft, négyzetméter ára 395 833 Ft, ami a hortobágyi átlaghoz képest 13%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Professional Package hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6709392. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Hortobágy ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.