star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Győrújbarát

  • 193 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 2 160 m²

    telek

Vételár:

145 millió Ft

Eladó ház Győrújbarát 1. kép Eladó ház Győrújbarát 2. kép
Hirdetés
Eladó ház Győrújbarát 3. kép Eladó ház Győrújbarát 4. kép Eladó ház Győrújbarát 5. kép Eladó ház Győrújbarát 6. kép Eladó ház Győrújbarát 7. kép Eladó ház Győrújbarát 8. kép Eladó ház Győrújbarát 9. kép Eladó ház Győrújbarát 10. kép Eladó ház Győrújbarát 11. kép Eladó ház Győrújbarát 12. kép Eladó ház Győrújbarát 13. kép Eladó ház Győrújbarát 14. kép Eladó ház Győrújbarát 15. kép Eladó ház Győrújbarát 16. kép Eladó ház Győrújbarát 17. kép Eladó ház Győrújbarát 18. kép Eladó ház Győrújbarát 19. kép Eladó ház Győrújbarát 20. kép Eladó ház Győrújbarát 21. kép Eladó ház Győrújbarát 22. kép Eladó ház Győrújbarát 23. kép Eladó ház Győrújbarát 24. kép Eladó ház Győrújbarát 25. kép Eladó ház Győrújbarát 26. kép Eladó ház Győrújbarát 27. kép Eladó ház Győrújbarát 28. kép Eladó ház Győrújbarát 29. kép Eladó ház Győrújbarát 30. kép Eladó ház Győrújbarát 31. kép Eladó ház Győrújbarát 32. kép Eladó ház Győrújbarát 33. kép Eladó ház Győrújbarát 34. kép Eladó ház Győrújbarát 35. kép Eladó ház Győrújbarát 36. kép Eladó ház Győrújbarát 37. kép Eladó ház Győrújbarát 38. kép Eladó ház Győrújbarát 39. kép Eladó ház Győrújbarát 40. kép Eladó ház Győrújbarát 41. kép Eladó ház Győrújbarát 42. kép Eladó ház Győrújbarát 43. kép Eladó ház Győrújbarát 44. kép Eladó ház Győrújbarát 45. kép Eladó ház Győrújbarát 46. kép

Eladó ház Győrújbarát

  • 193 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 2 160 m² telek

  • Eladó ház Győrújbarát

  • 193m²


Ár:

145 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1984
Szobák száma
5

Az ingatlanról:

Képzeld el, hogy minden reggel a gyönyörű hegyek panorámájával ébredsz, miközben a családi házad kényelmét élvezed. A Győrújbarát hegyoldalán található ingatlanunk pontosan ezt kínálja.

Az épület 1984-ben épült, B30-as téglából, 2006-2007-ben átfogó felújításon esett át, amely során korszerű szigetelést kapott. Az épület 7 cm vastag hungarocellszigeteléssel rendelkezik.

A ház tetőszerkezete betonfödémes, béléstestes kialakítású, A felújítás során új cserepek kerültek felhelyezésre, és a lécezés, valamint a szarufák egy része is cserélve lett, továbbá a padlástér üveggyapottal lett szigetelve.

Az ingatlan 4 hálószobával és egy tágas nappalival rendelkezik. A terek világosak és tágasak, köszönhetően a nagy üvegfelületeknek, amelyek a hegyekre és a zöldövezetre nyíló páratlan kilátást kínálnak.

A szinteltolásos kialakítás lehetővé teszi a különböző funkciók elkülönítését és az életterek maximális kihasználását. Az I. szinten található a 16,5 nm-es garázs. A II. szinten a fedett terasz, bejárati terasz, étkező és konyha, előszoba, beépített szekrények, közlekedő, tárolóhelyiség, kazánház, valamint egy WC és zuhanyzó kapott helyet. A III. szinten nappali, szoba, spejz és lépcsőforduló található. A IV. szinten 1 szoba, lépcsőforduló, fürdőszoba, WC és erkély található, míg az V. szinten közlekedő, beépített szekrény és két szoba, valamint a padlásfeljáró került kialakításra.

A telek mérete 2 160 nm. A kert a természet szépségét és a funkcionalitást egyedien ötvözi. A gondosan parkosított területen kemence és bográcsos sütőtér várja a családi összejöveteleket és szabadidős tevékenységeket. A kerti tó, melyet szökőkút és színes halak emelnek látvánnyá, idilli hangulatot teremt. Az árnyékot adó fenyveserdő mellett a kert gazdag veteményessel, virágoskerttel, dísznövényekkel és gyümölcsössel rendelkezik, ahol dió, kajszibarack, alma, cseresznye, meggy, szilva, körte, málna, szőlő, datolyaszilva stb. terem. Ez a változatos kertészeti környezet ideális helyszínt biztosít a pihenésre és a szabadidős tevékenységekre.

Ez az ingatlan nem csupán egy ház, hanem egy életstílus. Tehermentes állapotának és azonnali birtokbavételi lehetőségének köszönhetően ideális választás. Ha prémium minőségű otthont keresel, amely minden szempontból megfelel a legmagasabb elvárásoknak, ne habozz kapcsolatba lépni velem!

Nézd meg az ingatlanról készült bemutatóvideót az Otthon Centrum honlapján!

Hitelre van szükséged?
Az Otthon Centrum az ország egyik legnagyobb és legmegbízhatóbb hitelközvetítőjeként, teljeskörű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésedre! Kérd személyre szabott ajánlatunkat!
Villanyáram: van.
Vízellátás: van.
Csatornázás: van.
Gázellátás: van.


Helyiségek

Szoba
12.5m²
Szoba
17.6m²
Közlekedő
2.4m²
Erkély
5.46m²
Wc
2.4m²
Fürdőszoba
5.4m²
Közlekedő
6.82m²
Szoba
23.1m²
Kamra
1.9m²
Szoba
23.1m²
Nappali
39m²
Fürdőszoba
2.64m²
Közlekedő
3.79m²
Előszoba
7.56m²
Konyha
23.1m²
Terasz
5.46m²
Terasz
22.75m²

Elhelyezkedés

Győrújbarát


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6697444


Otthon Centrum - Szombathely - Rákóczi F. u.

Otthon Centrum - Szombathely - Rákóczi F. u.

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6697444

Otthon Centrum - Szombathely - Rákóczi F. u.

Otthon Centrum - Szombathely - Rákóczi F. u.

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó győrújbaráti családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 46 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 193 m², míg a hozzá tartozó teleké 2 160 m². További jellemzői: az építés éve 1984. A családi ház ára 145 millió Ft, négyzetméter ára 751 295 Ft, ami a győrújbaráti átlaghoz képest 1%-kal magasabb. Az ingatlant Koller Klaudia referens az Otthon Centrum - Szombathely - Rákóczi F. u. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6697444. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Győrújbarát ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.