star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Gödöllő

  • 240 m²

    alapterület
  • 8

    szoba
  • 1 208 m²

    telek

Vételár:

169 millió Ft

Eladó ház Gödöllő

  • 240 m² alapterület
  • 8 szoba
  • 1 208 m² telek

  • Eladó ház Gödöllő

  • 240m²


Ár:

169 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
2001
Szintek
3
Szobák száma
8
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
gáz (központi)
Parkolás
nincs

Az ingatlanról:

Eladó Örökpanorámás, Egyedi Tervezésű Családi Ház Gödöllőn! Kivételes lehetőség!

Megvételre kínálom ezt a 2001-ben épült, egyedi tervezésű, háromszintes családi házat Gödöllői Dombvidék egyik legmagasabb pontján, csodálatos örökpanorámával.

Az ingatlan nettó 240 m2-es, minden szinten 90 m2 területtel, amely ideális nagy családoknak vagy két generáció együttélésére. A ház tágas közösségi tereket, kényelmes hálószobákat kínál, valamint minden szinten mosdót és fürdőszobát. Két külön konyha is rendelkezésre áll, így az ingatlan akár két különálló lakrészként is használható.

A hatalmas kert díszfákkal, virágokkal és egy nagy veteményeskerttel büszkélkedik. A természet közelsége és a madárcsicsergés garantált. A panoráma-teraszról a buja zöld kert, Gödöllő városa és a Budai-hegység látványa tárul elénk.

Az ingatlan belső terei skandináv stílusban lettek kialakítva, ahol a fa anyaghasználat, a letisztult berendezés és a bájos egyszerűség dominál.

A ház alsó szintjén egy jelenleg edzőteremként használt tágas központi tér, egy hálószoba, két tároló, egy nagy fürdőszoba, egy mosókonyha, valamint egy finn szauna található.

A földszinten egy 50 nm-es nappali kap helyet, amelyet rendkívüli sok ablak és egy fatüzeléses kandalló tesz még vonzóbbá. Ezen a szinten található még egy konyha, egy saját fürdőszobás hálószoba, egy gardrób, és két WC.

A tetőtérben öt szoba, két fürdőszoba és egy galéria található.

A ház 38 cm vastag falakkal, új, háromrétegű ablakokkal és alumínium redőnnyel felszerelt ablakokkal büszkélkedhet, amelyek gondoskodnak az optimális hőszigetelésről.
A melegvíz-ellátást és a fűtést egy évente karbantartott Vaillant kombi gázkazán biztosítja, amely padlófűtés és radiátoros hőleadók kombinációjával működik.

Az ingatlan egy 2085 m2-es telken helyezkedik el, amelyből 1208 m2 a ház saját telekrésze, emellett a szomszédos, külön helyrajziszámon lévő 877 m2-es, szintén örökpanorámás építési telek akár külön is megvásárolható.
A ház és a hozzá tartozó 1208 m2-es telek irányára 178.000.000 Ft. A szomszédos 877 m2-es telek ára 69.000.000 Ft.

Ez a gyönyörű ingatlan tökéletes választás lehet nagycsaládosoknak, több generációnak vagy cégeknek irodaként.
Az ingatlanhoz emésztő tartozik, és a csatornacsatlakozás lehetősége is adott a telekhatáron. Az ingatlan jelenleg üdülőépületként van nyilvántartva, így CSOK igénybevételére nincs lehetőség.

Ne hagyja ki ezt a fantasztikus lehetőséget, és keressen a megadott elérhetőségemen, hogy megtekinthesse ezt az egyedülálló ingatlant, amely az ön új otthona lehet Gödöllőn! A hét minden napján elér! csendes utca, külön fürdő és wc, parkosított udvar, prémium anyagok, redőnyözött, terasz, új nyílászárók, elektromos garázskapu, pince, erkély, riasztó rendszer, szúnyogháló, beépített szekrény
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)
Uniquely designed family house with eternal panorama for sale in Gödöllő! Exceptional opportunity!

I am offering for sale this uniquely designed, three-story family house built in 2001 on one of the highest points of the Gödöllő Hills, with a wonderful eternal panorama.

The property has a net size of 240 m2, with an area of ​​90 m2 on each floor, which is ideal for large families or for two generations to live together. The house offers spacious communal spaces, comfortable bedrooms and a washroom and bathroom on each floor. Two separate kitchens are also available, so the property can even be used as two separate apartments.

The huge garden boasts ornamental trees, flowers and a large vegetable garden. Closeness to nature and chirping birds are guaranteed. The panoramic terrace offers a view of the lush green garden, the city of Gödöllő and the Buda Mountains.

The interior of the property was designed in a Scandinavian style, where the use of wood, clean furnishings and charming simplicity dominate.

On the lower level of the house there is a spacious central space currently used as a gym, a bedroom, two storage rooms, a large bathroom, a laundry room and a Finnish sauna.

On the ground floor, there is a 50 sqm living room, which is made even more attractive by an extraordinary number of windows and a wood-burning fireplace. On this level there is also a kitchen, a bedroom with its own bathroom, a wardrobe and two toilets.

In the attic there are five rooms, two bathrooms and a gallery.

The house boasts 38 cm thick walls, new triple-glazed windows and windows equipped with aluminum shutters, which ensure optimal thermal insulation.
The hot water supply and heating are provided by an annually maintained Vaillant combi gas boiler, which works with a combination of underfloor heating and radiator heat emitters.

The property is located on a plot of 2,085 m2, of which 1,208 m2 is the house's own plot. In addition, the adjacent building plot of 877 m2, also with an eternal panorama, can be purchased separately.
The price of the house and the 1,208 m2 plot is HUF 178,000,000. The price of the adjacent 877 m2 plot is HUF 69,000,000.

This beautiful property can be a perfect choice for large families, several generations or companies as an office.
The property has a digester, and there is also the possibility of connecting to the sewer at the plot boundary. The property is currently registered as a holiday building, so it is not possible to use CSOK.

Do not miss this fantastic opportunity and contact me at the contact details provided to view this unique property, which could be your new home in Gödöllő! It reaches every day of the week!


Elhelyezkedés

Gödöllő, Gödöllő


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6671044


+36 70

Ingatlannet kód: NET6671044


Az általad megtekintett eladó gödöllői (Gödöllő) családi ház 8 szobával rendelkezik (ebből 8 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 29 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 240 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 208 m². További jellemzői: az építés éve 2001, a fűtés típusa gáz (központi). Parkolási lehetőség: nincs. A családi ház ára 169 millió Ft, négyzetméter ára 704 167 Ft, ami a gödöllői átlaghoz képest 2%-kal magasabb. Az ingatlant Dávid Gábor referens a Városi Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6671044. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Gödöllő ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.