star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Gödöllő, Kertváros

  • 190 m²

    alapterület
  • 7

    szoba
  • 730 m²

    telek

Vételár:

88,9 millió Ft

Eladó ház Gödöllő, Kertváros

  • 190 m² alapterület
  • 7 szoba
  • 730 m² telek

  • Eladó ház Gödöllő, Kertváros

  • 190m²


Ár:

88 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1980
Szintek
2
Szobák száma
7
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
gáz (egyedi)
Parkolás
2 garázs
Légkondícionáló
van
Költözhető
Megegyezés szerint
Kilátás
Panorámás
Belmagasság
3m alatt
Erkély, terasz mérete
16 m²

Az ingatlanról:

2 családi ház egy áráért

Gödöllőn a kertvárosban, közel a központhoz, eladó egy 730 m2-es gondozott telken két különálló, akár 2 generációs családi ház. A házaknak külön bejáratuk és gáz/villany van. A két ház külön is kiadható. Az első ház 1970-ben téglából épült és jó állapotú. 3 szoba, fürdő-wc egyben, konyha, étkező, tágas folyosó. Saját gáz fűtés cirkóval. Az ablakok redőnyözöttek. A meleg vizet villany boiler szolgáltatja. A második ház 2 szintes, téglából épült 1985-ben. A földszinten világos nappali, gyönyörű parkettával, klímával és terasz ajtóval, konyha, spejz, étkező, fürdőkádas fürdő, külön wc, lépcső alatti tároló található. Az emeleten 3 szoba és egy zuhanyzós-wc kapott helyet. A szobák egyikéhez erkély is tartozik, melyről gyönyörű a panorámás kilátás a kertre és a környékre. Saját gáz fűtés cirkóval. A földszinten hőszigetelt műanyag nyílászárók vannak, redőnnyel. A tetőtéri részben még az eredeti nyílászárók vannak szintén redőnnyel. Az első ház alatt hatalmas 2 egymás mögötti beállós garázst és műhelyet, szerelő aknával alakítottak ki. A második ház alatt is van egy két helységes pince. Az államilag támogatott gáz igénybevételéhez a Jegyzői igazolás a közműszolgáltatónál elfogadásra került ezért kedvezményes gáz vehető igénybe. Nagyon kedvező elhelyezkedés, autóval a városközpont, iskola, óvoda néhány perc. Gyalog a közért is és a buszmegálló is 5 perc.


Elhelyezkedés

2100, Gödöllő, Kertváros, Komáromi utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: 6700223


+36 20

Ingatlannet kód: 6700223


Az általad megtekintett eladó Gödöllő, kertvárosi (Komáromi utca ) családi ház 7 szobával rendelkezik (ebből 7 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 15 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 190 m², míg a hozzá tartozó teleké 730 m². További jellemzői: az építés éve 1980, a fűtés típusa gáz (egyedi). Parkolási lehetőség: 2 garázs. A családi ház ára 88,9 millió Ft, négyzetméter ára 467 895 Ft, ami a gödöllői átlaghoz képest 31%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Tusánné Ica hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6700223. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Gödöllő, Kertváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.