star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Göd

  • 149 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 400 m²

    telek

Vételár:

99 millió Ft

Eladó ház Göd

  • 149 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 400 m² telek

  • Eladó ház Göd

  • 149m²


Ár:

99 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
2024
Szintek
2
Szobák száma
5
Ingatlan állapota
új építésű
Fűtés
egyéb
Parkolás
parkolóház
Fal építési anyaga
tégla

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

KIVÁLÓ ÁR-ÉRTÉK ARÁNYÚ, ÚJ ÉPÍTÉSŰ IKERHÁZAK ELADÓK GÖDÖN!

Nyugodt, csendes otthont szeretne egy fárasztó nap után? Gödön megtalálja!

Eladó az Oázis lakóparkban egy újépítésű, kétszintes ikerház mindkét fele.

Remek áron, kiváló energetikai besorolású, egyedi igények szerint kialakítható, tágas, világos terekkel rendelkező ikerházfelek várják új tulajdonosaikat!

Modern, fiatalos, 149 nm alapterületű, amerikai konyhás nappalis + 4 szobás, új építésű ikerházak kerülnek átadás 2024. IV. negyedévében.

Válassza ki Ön is új otthonát, mely lehet akár kertkapcsolatos vagy nagy terasszal rendelkező ikerház fele!

Mindkét ikerház kiváló elosztású, amelyekben amerikai konyhás nappali + 3 szoba, dupla fürdőszoba, tároló, illetve egy nagy garázs került kialakításra. A nappaliból egy közvetlen kertkapcsolatos 20 nm-es teraszra tudunk kimenni, ami kiválóan alkalmas egy kávé, illetve egy pohár elfogyasztására. A kert kiválóan alkalmas családi, baráti összejövetelek lebonyolítása, végső formájában növényekkel és kerítéssel lesz leválasztva a szomszédoktól, így megadva a kellő intimitását a fél ikerháznak.

Az épületek magas műszaki tartalommal, kiváló minőségben épültek, jelenleg 85 %-os készültségi fokban vannak, a beruházó az új tulajdonost várja, hogy az Ő igényei szerint (csempe-, járólap-, szaniterek, konyhaberendezések) fejezze be az építkezést és kulcsrakész állapotban adja át az ingatlanokat.

Kiváló infrastruktúra és csendes lakóparki környezet fogadja az új tulajdonosaikat. A közlekedési lehetőségek is kiválóak, személygépkocsival az M2 autópálya pár perc alatt megközelíthető, vonattal Budapest Nyugati pályaudvar 30 alatt elérhető.

Az ingatlanra CSOK támogatás és kedvezményes áfa visszatérítés is igénybe vehető.

Vásároljon egy értékálló befektetést közel a központhoz mégis csendes, zöldövezeti, lakóparki környezetben.

Az OTP Ingatlanpont kínálatából választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitelmegoldásokat kínálunk, illetve az adásvételi szerződés megkötéséhez megbízható ügyvédi közreműködést is tudunk biztosítani!

Amennyiben hirdetésem felkeltette az érdeklődését, kérem, hívjon bizalommal.

Referenciaszám: M287197


Elhelyezkedés

Göd


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6709681


Jászberény Szentháromság tér 2 - OTP Ingatlanpont Iroda

Jászberény Szentháromság tér 2 - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6709681

Jászberény Szentháromság tér 2 - OTP Ingatlanpont Iroda

Jászberény Szentháromság tér 2 - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó gödi ikerház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). Az ikerházról 13 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 149 m², míg a hozzá tartozó teleké 400 m². További jellemzői: az építés éve 2024, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa egyéb. Parkolási lehetőség: parkolóház. Az ikerház ára 99 millió Ft, négyzetméter ára 664 430 Ft, ami a gödi átlaghoz képest 14%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Markesz András referens a Jászberény Szentháromság tér 2 - OTP Ingatlanpont Iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6709681. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Göd ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.