star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Esztergom

  • 61 m²

    alapterület
  • 1

    szoba
  • 291 m²

    telek

Vételár:

32 millió Ft

Eladó ház Esztergom

  • 61 m² alapterület
  • 1 szoba
  • 291 m² telek

  • Eladó ház Esztergom

  • 61m²


Ár:

32 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Szobák száma
1
Ingatlan állapota
átlagos

Az ingatlanról:


Esztergomban, Búbánatvölgyben, egy 61m2-es ház Eladó! !

Esztergom gyönyörû Búbánatvölgyi részén, a Halastó utcában kínálunk eladásra egy 61 m²-es, nyaralóból átminõsített lakóházat. A kétszintes ház ideális választás állandó lakhatásra és nyaralónak is egyaránt. Az ingatlan 291 m²-es kerttel rendelkezik, amely tökéletes lehetõséget nyújt a pihenésre és kertészkedésre.

Az ház két szintes, mindkét szinten bejárati ajtóval, külsõ és belsõ lépcsõvel rendelkezik. Alul, és fölül is nagyméretû fedett terasz található, a felsõ szint egy légteres, itt volt egy kisebb konyha kialakítva, így a vízhálózat is fel lett vezetve erre a szintre is. Az alsó szinten található egy nagyobb lakótér, itt kapott helyet a vegyestüzelésû kazán, és egy eldugottabb részen pedig a bojler, és a szivattyú is. Itt található egy zuhanyzós fürdõszoba is, és egy tárolóhelység a külsõ lépcsõ alatt.

A ház rendkívül hangulatos, téliesített, így az év minden szakában kényelmesen használható.A vegyestüzelésen kívül elektromos fûtésre is van lehetõség (konvektorok vannak), a házon hõszigetelés is van(8cm). A víz kútról biztosított, és 3 db 1 m3-es szennyvíztároló van a kertben elhelyezve. 3x 16 amper áram van, ebbõl az egyik éjszakai. Az internet üvegszálas kábelen jön, így megbízható, idõjárástól függetlenül otthonról is lehet itt dolgozni.

Az udvaron egy fáskamra is található, a hátsó részen tûzrakóhely is van. Minden oldalról kerítés van a telek körül, így rendkívül biztonságos kisgyermekesek számára. A ház elött a külsõ részen egy autó számára kialakított parkolóhely is van.

Az ingatlan elhelyezkedése ideális, csendes és nyugodt környezetben található, ugyanakkor könnyen megközelíthetõ Esztergom központja és a környékbeli nevezetességek. A fõút és a buszmegálló 500m-re van, és egy játszótér is van a környéken. A dunapart ezen szakasza is gyönyörû, valamin a Halastavak a ház környékén is szeretett kirándulóhelyszínek.Búbánatvölgy halastavai a Pilis hegység lábánál helyezkednek el, csodálatos panorámával. A tavak környékén gazdag növény- és állatvilág található, a tavak tiszta vizûek, körülöttük buja növényzet és sûrû erdõk találhatók, melyek kiváló lehetõséget nyújtanak a madármegfigyelésre és a természetjárásra.

Ha szeretne egy barátságos, otthonos házat a természet közelségében, ne hagyja ki ezt a lehetõséget!

Telefon: +36 20 2108218

Horváth Zsuzsanna

A Gamma House iroda ingyenes, bankfüggetlen hitelügyintézõvel áll rendelkezésükre, legyen szó hitelrõl vagy támogatásról, mi segítünk megtalálni az Ön számára legkedvezõbb hitelkonstrukciót, teljesen díjmentesen! Továbbá építési, felújítási, renoválási munkákhoz ajánljuk irodánkkal együttmûködõ profi szakember csapattal rendelkezõ vállalkozóinkat, akik többek között segítségükre lehetnek kõmûves és ácsmunkák, belsõépítészeti munkálatok (gipszkarton, álmennyezet, tetõtér beépítése,…),napelemes rendszerek kiépítésében. Keressen minket bizalommal!


Elhelyezkedés

Esztergom


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6694213


+36 20

Ingatlannet kód: NET6694213


Az általad megtekintett eladó esztergomi családi ház 1 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 17 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 61 m², míg a hozzá tartozó teleké 291 m². A családi ház ára 32 millió Ft, négyzetméter ára 524 590 Ft, ami az esztergomi átlaghoz képest 0%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Horváth Zsuzsanna referens a Karakas Zsolt irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6694213. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Esztergom ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.