star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Esztergom

  • 92 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 178 m²

    telek

Vételár:

56,8 millió Ft

Eladó ház Esztergom

  • 92 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 178 m² telek

  • Eladó ház Esztergom

  • 92m²


Ár:

56 800 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Szintek
1
Szobák száma
3 (2 + 1)
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

További információért látogasson el a Fundamenta Ingatlan oldalára!

Eladó Esztergomban, a Szentgyörgymezei városrészben, a Hunyadi utcai játszótér mellett egy 92 m2-es házrész, 178 m2-es saját udvarral, azonnal költözhető állapotban.
Az első udvari lakás eladó, a két lakás előtti udvarrész közös használatú, akár autóbeálló rész kialakítására is alkalmas. A saját udvari rész a lakások mögötti telekterületen helyezkedik el.
A kétlakásos ingatlan külön helyrajziszámon szerepel. Az ingatlan nappali része vegyes falazatú, míg a többi tégla. A tető átlagos állapotú, palalappal fedett, csatornával felszerelt. Az összközműves ingatlan pár éve felújításon esett át, mely tartalmazza a műanyag nyílászárók cseréjét is. Az ablakok redőnnyel és szúnyoghálóval rendelkeznek.
A központifűtés gáz ill. vegyestüzelésű kazánnal megoldott, a melegvizet a gázkazán biztosítja.
A lakás helyiségei akadálymentes kialakítást kaptak: főzőfülke, étkező, nappali, 2 hálószoba, fürdőszoba, wc, kívülről megközelíthető kazánház. Az udvarról, külső létrán lehet feljutni a padlásra.
Az ingatlan könnyen megközelíthető, a Bazilika szomszédságában található. A közelben kisebb- nagyobb üzletek, általános- és középiskolák, óvodák, patika van.

Az ingatlan irányára: 56,8 millió Ft

Amennyiben ajánlatunk felkeltette érdeklődését, kérem vegye fel velem a kapcsolatot további információkért és egyéb részletekért!


Elhelyezkedés

Esztergom


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6689677


Horváth Erika Krisztina

Horváth Erika Krisztina

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Fundamenta Ingatlan

Fundamenta Ingatlan

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6689677

Horváth Erika Krisztina

Horváth Erika Krisztina

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Fundamenta Ingatlan

Fundamenta Ingatlan

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó esztergomi családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 1 félszoba). A családi házról 15 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 92 m², míg a hozzá tartozó teleké 178 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. A családi ház ára 56,8 millió Ft, négyzetméter ára 617 391 Ft, ami az esztergomi átlaghoz képest 13%-kal magasabb. Az ingatlant Horváth Erika Krisztina referens a Fundamenta Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6689677. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Esztergom ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.