star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Erdősmecske

  • 145 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 7 799 m²

    telek

Vételár:

20 millió Ft

Eladó ház Erdősmecske

  • 145 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 7 799 m² telek

  • Eladó ház Erdősmecske

  • 145m²


Ár:

20 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Szintek
1
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
szén-fa (egyéb)
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
vályog
Légkondícionáló
nincs
Melléképület
van

Az ingatlanról:

Eladó parasztház Erdősmecskén nagy telekkel és gazdálkodási lehetőséggel!

Erdősmecske csendes, festői környezetében kínáljuk eladásra ezt a felújítandó parasztházat, amely tökéletes választás mindazoknak, akik gazdálkodásra és állattartásra vágynak. Az ingatlan egy 7799 m²-es, impozáns telken fekszik, ahol bőséges lehetőség nyílik a vidéki élet teljes kihasználására. Ez az ingatlan tökéletes választás azok számára, akik egy autentikus vidéki életre vágynak, és készek arra, hogy saját igényeik szerint alakítsák ki álmaik otthonát.

Elhelyezkedés: Erdősmecske egy festői szépségű falu Magyarország déli részén, Baranya megyében, a Dél-Dunántúli régióban. A település a Mecsek-hegység keleti lábánál, a Zengő hegy és a Geresdlaki dombság nyúlványai között helyezkedik el. Gazdag természeti környezettel és nyugodt vidéki hangulattal büszkélkedik. A falut Natura2000 erdők és dombok övezik, amelyek hozzájárulnak a nyugodt és pihentető vidéki élethez, ideálisak túrázáshoz és szabadtéri tevékenységekhez.

Megközelíthetőség: Erdősmecske könnyen megközelíthető a főbb közlekedési útvonalakról. A település közelében található a 6-os főút, amely biztosítja a kényelmes összeköttetést Pécs, Pécsvárad (9km), Szekszárd, valamint más környező városok és falvak felé. Az M6-os autópálya lehajtója mindössze 15 kilométerre helyezkedik el, ami gyors és kényelmes hozzáférést biztosít Budapest és Pécs irányába.

Telek: A két helyrajzi számon lévő, mindösszesen 7799 m² bőséges helyet biztosít kertészkedésre, veteményes kialakítására vagy akár egy kisebb állatállomány tartására is. A telken számos melléképület található (istálló, ólak, lovaskocsi beálló, pince, présház, műhely, góré), amelyek ideálisak különböző állatok tartására, legyen szó lovakról, marhákról, kecskékről, baromfikról vagy juhokról. Ezek az épületek bőséges helyet biztosítanak az állattartás minden formájának, valamint tárolási és műhely funkciókra is alkalmasak. Az egyik helyrajzi számhoz tartozó terület szántó (5174 m2), amely jelenleg bérbe van adva, így akár azonnali bevételi forrást is biztosíthat új tulajdonosának. Az udvarban gyümölcsös és különféle fák találhatók.

Az ingatlan jellemzői: A ház 145 m²-es lakóterülettel rendelkezik, amelyben előszoba, fürdőszoba, főzőfülke, ebédlő, kamra és 4 nagy, egybenyíló szoba, található, tökéletesen megfelelve egy tágas, családias otthon kialakításához. A tágas szobák világosak és jól alakíthatóak, így rengeteg lehetőséget kínálnak a belső tér átrendezésére. A ház felújítást igényel, így új tulajdonosa a saját igényei szerint alakíthatja ki, miközben megőrizheti a parasztház hagyományos, vidéki báját. Eredeti részei természetes vályogból készültek, kivéve az előszobát és a fürdőszobát, amelyeket később építettek hozzá, téglából.

Közművek: Az ingatlanban vízhálózat, villamos energia, valamint ipari áram rendelkezésre áll. A telken belül található a gázcsonk, amely lehetőséget biztosít a gázbekötésre, bár jelenleg még nincs bevezetve a házba. A szennyvíz egy 6 m3- es emésztőaknával megoldott.

Fűtés: Az ingatlanban egy fa tüzelésű kályha biztosítja a meleget, de az egyik helyiségben található egy második kémény is, így lehetőség van egy további kályha beszerelésére. A melegvizet villanybojler szolgáltatja.

Ne hagyja ki ezt a különleges lehetőséget, hogy egy ilyen elragadó otthon tulajdonosa lehessen! Ha további információra van szüksége, vagy szeretné megtekinteni az ingatlant, kérem, lépjen kapcsolatba velünk a hét bármely napján.


Elhelyezkedés

Erdősmecske, Petőfi utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6701998


HASONLÓ INGATLANOK


48 500 000 Ft

Erdősmecske, Petőfi utca

  • Szobák: 5
  • Alapterület: 140m²

14 999 000 Ft

Erdősmecske

  • Szobák: 2
  • Alapterület: 50m²

29 500 000 Ft

Erdősmecske, Petőfi utca 33

  • Szobák: 3
  • Alapterület: 117m²

+36 70

Ingatlannet kód: NET6701998

Az általad megtekintett eladó erdősmecskei (Petőfi utca) családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és félszoba). A családi házról 29 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 145 m², míg a hozzá tartozó teleké 7 799 m². További jellemzői: a fal építési anyaga vályog, a fűtés típusa szén-fa (egyéb). Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 20 millió Ft, négyzetméter ára 137 931 Ft, ami az erdősmecskei átlaghoz képest 53%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Interhome Hungary hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6701998. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Erdősmecske ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.