star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Érd, Postástelep

  • 170 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 750 m²

    telek

Vételár:

139,9 millió Ft

Eladó ház Érd, Postástelep

  • 170 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 750 m² telek

  • Eladó ház Érd, Postástelep

  • 170m²


Ár:

139 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
2024
Szintek
1
Szobák száma
4
Fűtés
padlófűtés

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

Érd Postástelepen Minőségi Anyagokból És Magas Műszaki Tartalommal Most Épülő, Egyszintes, Nappali + 3 Szobás, Duplakomfortos, Garázsos Családi Ház 750 Nm-Es Telekkel, Számos Referenciával Rendelkező Kivitelező Cégtől Eladó!

Alacsony Fenntartási Költség!
A Képek Referencia Képek! Átadás LEGKÉsŐBB 2025 Január.

Végre megtalálta álmai otthonát? Ne keressen tovább, mert ez az új építésű családi ház Érd egyik legkedveltebb részén, Postástelepen, minden igényét kielégíti!

Az egyszintes épület bruttó 170 nm-es (hasznos lakóterület 137 nm), és legkésőbb 2025 januárjára elkészül.

Magas minőségű kivitelezés, modern dizájn, és a kényelem maximális szintje várja Önt és családját.

Képzelje el, ahogy a teraszkapcsolatos nappaliból egy pillanat alatt kilép a friss levegőre egy csésze kávéval a kezében.

Ez az ingatlan minden tekintetben a modern életstílus és kényelem megtestesítője: előszoba, teraszkapcsoltos amerikai konyhás nappali, három teljes szoba, kamra, tároló valamint kádas és zuhanyzós fürdőszoba is rendelkezésre áll, hogy minden családtagnak maximális kényelmet biztosítson.

Külön gardróbszoba segíti a praktikus tárolást, míg a dupla komfort fokozza a mindennapok luxusát.

A garázs elektromos kapuval van felszerelve, hogy még könnyebbé tegye a hazaérkezést egy fárasztó nap után.Előtte a térkővel burkolt felhajtó lehetőséget biztosít további autó zárt helyen történő tárolására.

(Igény szerint a garázs átalakítható egy ötödik szobává)

A belső terek színvilágát és a burkolatokat a vásárlók igényei szerint alakítják ki.
Az ingatlan 30-as téglából épül, 15 cm vastagságú polisztirolszigeteléssel, és korszerű, hőszigetelt, három rétegű üvegezésű műanyag nyílászárókkal van felszerelve, ami alacsony rezsi költséget garantál a hidegebb hónapokban is.

További opcionális felszerelések is kérhetők, mint redőny, szúnyogháló, vagy fedett autóbeálló.

Az extrák listája csak tovább fokozza a ház értékét: riasztó, márvány párkányok, hőszivattyús hűtés-fűtés padlófűtéssel (minden helyiségben külön szabályozható), központi vízlágyító, kaputelefon, távirányítású nagykapu és garázsajtó, amelyek az energiatakarékosságot és a komfortot egyesítik.

És hogy még jobban vonzza Önt, mindez megbízható, tapasztalt kivitelező kezei közül kerül ki, aki garantálja a minőséget és a tartósságot.Referncia ingatlanok megtekinthetőek.

Megközelíthetőség és az infrastruktúra kitűnő!

Buszmegálló pár percre gyalogosan; Iskola,óvoda, bevásárlási lehetőség, uszoda, stb. szintén 5-10 perc sétával elérhetőek.

Ne hagyja ki ezt a lehetőséget! Hívjon most, és foglalja le ezt a páratlan családi otthont, amely minden fiatal pár és család álma lehet!

A környékről:

családi házas, csendes


Helyiségek

Wc
nincs megadva
Terasz
nincs megadva
Konyha
nincs megadva
Kamra
nincs megadva
Gardrób
nincs megadva
Fürdőszoba
nincs megadva
étkező
nincs megadva

Elhelyezkedés

Érd, Postástelep, Postástelepen található utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6709491


Balla Ingatlan - Érd, Diósd, Tárnok, Százhalombatta

Balla Ingatlan - Érd, Diósd, Tárnok, Százhalombatta

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6709491

Balla Ingatlan - Érd, Diósd, Tárnok, Százhalombatta

Balla Ingatlan - Érd, Diósd, Tárnok, Százhalombatta

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Érd, postástelepi (Postástelepen található utca) családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 18 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 170 m², míg a hozzá tartozó teleké 750 m². További jellemzői: az építés éve 2024, a fűtés típusa padlófűtés. A családi ház ára 139,9 millió Ft, négyzetméter ára 822 941 Ft, ami az Érdi átlaghoz képest 6%-kal magasabb. Az ingatlant Hártó Regina referens a Balla Ingatlan - Érd, Diósd, Tárnok, Százhalombatta irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6709491. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Érd, Postástelep ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.