star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Enying

  • 230 m²

    alapterület
  • 6

    szoba
  • 437 m²

    telek

Vételár:

66 millió Ft

Eladó ház Enying

  • 230 m² alapterület
  • 6 szoba
  • 437 m² telek

  • Eladó ház Enying

  • 230m²


Ár:

66 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
2012
Szintek
1
Szobák száma
6
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
gáz (egyedi)
Fal építési anyaga
tégla

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

Eladó Két Szintes Családi Ház Enying Kiváló RészénEladásra kínálunk Enying egyik legjobb és folyamatosan megújuló részén egy 2012-ben épült, kivételes minőségű, két szintes családi otthont. Ez a fantasztikus ingatlan a nagy és világos terekkel ideális választás egy 3-4 gyermekes család számára, ahol kompromisszumok nélkül élhetnek.Főbb jellemzők:Alapterület: Két szinten elosztva, tágas és praktikus elrendezésselÉpítés éve: 2012Szintek száma: 2Szobák: 4 hálószoba (kettő közepes és kettő nagy méretű)Közösségi terek:Földszint: Hatalmas nappaliszoba, nagy konyha kisebb étkezőrésszel, tágas hall-étkező, fedett terasz, külön WC, fürdőszoba, kamra, kazánház, dupla garázsEmelet: 20 négyzetméteres hall, erkély, közlekedő, külön WC, fürdőszoba, mosókonyhaExtrák:Fedett teraszok: A földszinti fedett terasz 8-10 fős társaságok fogadására is alkalmas, tökéletes helyszín grillezéshez vagy családi étkezésekhez.Garázs: Dupla garázs, amelyből közvetlenül a házba léphetünk.Udvar: Kompakt, térkövezett udvar, ahol kertészkedés helyett élvezheti a szabadidőt. A kapu távirányítóval mozgatható.Parkolás: A garázsban és az udvaron összesen 4 autó kényelmesen elfér.Bútorzat:Egyedi asztalos bútorok: A házban található minden bútor profi asztalos által, méretre gyártott, minőségi fa bútor, amely külön megállapodás alapján a vételár részét képezheti.Környezet:Kiváló lokáció: Az iskolák, templom, rendelőintézet, posta, cukrászda stb. mind elérhetők 10-12 perc kellemes sétával.Csendes környék: A ház csendes, nyugodt utcában található, tökéletes választás családok számára.Ez a fantasztikus ingatlan nemcsak lakóhely, hanem egy otthon, ahol minden részlet a kényelemről és a minőségről szól. Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, keressen bizalommal a részletekért és a megtekintésért!


Elhelyezkedés

Enying


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6701810


Duna House Székesfehérvár

Duna House Székesfehérvár

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6701810

Duna House Székesfehérvár

Duna House Székesfehérvár

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó enyingi családi ház 6 szobával rendelkezik (ebből 6 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 23 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 230 m², míg a hozzá tartozó teleké 437 m². További jellemzői: az építés éve 2012, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (egyedi). A családi ház ára 66 millió Ft, négyzetméter ára 286 957 Ft, ami az enyingi átlaghoz képest 17%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Mike Mariann referens a Duna House Székesfehérvár irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6701810. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Enying ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.