star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Dömös

  • 137 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 2 650 m²

    telek

Vételár:

119 millió Ft

Eladó ház Dömös

  • 137 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 2 650 m² telek

  • Eladó ház Dömös

  • 137m²


Ár:

119 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1970
Szobák száma
4

Az ingatlanról:

Minőségi munkával és alapanyagokkal felújított családi ház, megfizethető áron a Dunakanyar szívében!

Dömös egyik legjobb utcájában kínáljuk eladásra ezt a 140 nm-es, két szintes, impozáns elemekkel bíró házat, ami akár két generáció számára is kényelmes hétköznapokat biztosít.

Mennyi egy ekkora ház rezsiköltsége?
A vastag falak, a 12 cm vastag grafitos hőszigetelés, valamint a 3 rétegű, fa thermo nyílászárók mellett a tetőtérben 20 cm vastag kőzetgyapot szigetelés gondoskodik az energiatakarékos működésről. A házban a gyönyörű, rusztikus cserépkályha mellett a modern elektromos fűtőpanelek egyszerre teszik hangulatossá és könnyeddé a fűtést a hűvösebb napokon is. Ha meghitt hangulatra vágyik, csak használja a remek hőtartó tulajdonságairól ismert cserépkályhát, de ha fáradtan esik haza a munkából, akkor a fűtőpanelek önállóan is teljes értékű fűtési megoldásként szolgálnak. A tetőre telepített napelemek (5,2kW) teljes egészében fedezik az éves háztartási energiafogyasztást.

Az idén befejezett felújítás mindenre kiterjedő figyelemmel és szaktudással történt, mely a teljes tetőszerkezet, a víz- és villanyvezetékek cseréjét, hőszigetelt nyílászárókat, minőségi borovi fenyőből készült hajópadlót, de még a falak újracsiszolását, glettelését, élezését is magában foglalta.
A felújítás során csupán az emeleten lévő egyik szoba ill. fürdőszoba nem készült el teljesen. Ezekben a helyiségekben a burkolatok megvásárlásra kerültek ugyan, amely az ár részét képezik, de már nem lettek lerakva. A szobában minden készen van, csak a borovi hajópadló lerakása szükséges még.

A konyhában egy nagymamáink által előszeretettel használt búbos kemencét is kialakítottak: a meghitt családi események vagy a hangulatos baráti összejövetelek egyaránt garantáltak!

A hàz riasztóberendezéssel felszerelt.

Nagy kert, ingyenes öntözés, csodás panoráma
A remek adottságokkal rendelkező házhoz tartozik egy 2650 nm-es hatalmas kert, a telekre igény esetén akár még egy ház is építhető.
A ház több oldalán is van terasz, az emeleti napozóteraszról lélegzetelállító kilátás tárul elénk a szomszédos hegyekre ill. a Dunára.
A ház alatti pince száraz, tiszta, így az tárolásra is tökéletesen megfelel. A kertben is található egy pince, amely alkalmas akár egy kellemes borospince kialakítására is – hogy teljes legyen a vidéki idill még a legmelegebb nyári napokon is.

A szép, klasszikus ásott kútnak hála az öntözés ingyenesen megoldható, ráadásul egy a szivattyúházban elrejtett berendezés a vízkivételezést is gyerekjátékká teszi. Emellett kialakításra került egy ciszterna is, melyben könnyedén gyűlhet az esővíz, a már kialakított virágos területek és a fűszerkert is mindig teljes pompájában ragyoghat.

Dömös méltán híres számos látnivalójáról, az ide látogatóknak sok-sok csodás élményben lehet része:
Rám-szakadék, Prédikálószék-kilátó, turista utak, Duna part, a Dömösi prépostsági romok, stb.

Ha szereti a friss levegőt, a madárcsicsergést és szívesen gyönyörködne minden nap a csodálatos Dunára ill. a környező hegyekre néző panorámában akár a reggeli kávé, akár a barátokkal közös nyári fröccsözések és kemencés sütögetések közben, akkor ez az ingatlan nem okoz majd csalódást!
Villanyáram: van.
Vízellátás: van.
Csatornázás: van.
Gázellátás: utcán.


Helyiségek

Konyha
17.4m²
Terasz
11m²
Fürdőszoba
5.7m²
Gardrób
5.9m²
Közlekedő
7.3m²
Szoba
16.4m²
Szoba
16.9m²
Terasz
7.9m²
Pince
50m²
Fürdőszoba
3.2m²
Szoba
9.3m²
Előszoba
4.2m²
Nappali
28.3m²

Elhelyezkedés

Dömös


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6672628


HASONLÓ INGATLANOK


33 000 000 Ft

Dömös

  • Szobák: 2
  • Alapterület: 194m²

94 900 000 Ft

Dömös

  • Szobák: 4
  • Alapterület: 163m²

+36 70

Ingatlannet kód: NET6672628

Az általad megtekintett eladó dömösi családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 38 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 137 m², míg a hozzá tartozó teleké 2 650 m². További jellemzői: az építés éve 1970. A családi ház ára 119 millió Ft, négyzetméter ára 868 613 Ft, ami a dömösi átlaghoz képest 16%-kal magasabb. Az ingatlant Dobozy Dóra referens az Otthon Centrum irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6672628. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Dömös ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.