star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Dány

  • 145 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 1 020 m²

    telek

Vételár:

49,9 millió Ft

Eladó ház Dány

  • 145 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 1 020 m² telek

  • Eladó ház Dány

  • 145m²


Ár:

49 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1980
Szintek
2
Szobák száma
5 (4 + 1)
Ingatlan állapota
felújítandó

Az ingatlanról:

Áron alul sürgősen eladó felújítás alatt lévő családi ház!
Dány központi helyén óriási telken ( pár percen belül gyalog is óvoda, iskola, bevásárlási lehetőségek..) helyezkedik el a családi ház.
Az ingatlan szerkezete kiváló, tető nagyon jó állapotú. A kétszintes ház felújítása folyamatban van, az alsó szinten már padlófűtés , elektromos hálózat, víz szerelés kiépítése megtörtént és a felső szintre az elágazások fent vannak. A felújítás folytatásra vár.
Fa termo ablakok , bejárati ajtó .... szintén beépítettek.
A telek adottsága révén van egy óriási garázs ,de ez lehet műhely is, illetve egy házikó ami akár felújítás után generációk együttélésére is alkalmas lehet....

Nagyon nagy lehetőség!!!!
Várom megtisztelő érdeklődéseket!
További hirdetéseinket weboldalukon megtalálhatóak!
Rendelkezünk ügyvédi, energetikus, hitelügyintézői hátterekkel!


Elhelyezkedés

Dány


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6704492


+36 30

Ingatlannet kód: NET6704492

Az általad megtekintett eladó dányi családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 1 félszoba). A családi házról 11 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 145 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 020 m². További jellemzői: az építés éve 1980. A családi ház ára 49,9 millió Ft, négyzetméter ára 344 138 Ft, ami a dányi átlaghoz képest 2%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Béresingatlan hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6704492. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Dány ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.