star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Csopak

  • 170 m²

    alapterület
  • 7

    szoba
  • 722 m²

    telek

Vételár:

83 millió Ft

Eladó ház Csopak

  • 170 m² alapterület
  • 7 szoba
  • 722 m² telek

  • Eladó ház Csopak

  • 170m²


Ár:

83 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Szobák száma
7 (5 + 2)
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

CSALÁDI HÁZ ELADÓ CSOPAKON! Családi háznak és nyaralónak is tökéletes választás!Csopak központjában, óvodához, orvosi rendelőhöz közel eladó egy kétgenerációs családi ház.
Az ingatlan összesen 170 m2. Két egységből áll, amik külön bejárattal rendelkeznek. Az egyik egység 56 m2-es, nyaralóként használják jelenleg. Itt nappali, szoba, konyha, kamra és fürdőszoba kapott helyet.
A másik, felújított szárny 114 m2-es lakótérrel rendelkezik. A földszinten nappali, konyha, kamra, szoba, fürdőszoba található, az emeleten nappali, két hálószoba, konyha, fürdőszoba.Fűtése vegyes-tüzelésű kazán, gázkazán és cserépkályha. A ház palatetős, 10 cm szigetelés van rajta. Nyílászárói fából készültek, részben felújítottak. Gyalogosan két utcáról is megközelíthető, autóval 1 utcáról.
A ház igazán kedves, békés hangulatú, a 722 m2 nagyságú kert ideális gyerekekkel, társasági életet élni és élvezni a nyugodt pihenést is. Egy fedett gépkocsibeálló és tároló is található az udvarban.Veszprém és Balatonfüred autóval 10 perc alatt megközelíthető, a buszok megállója is 1-2 perces gyalogtávolságra van.


Elhelyezkedés

Csopak


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6678337


LAKÁSKULCS-direct Balatonfüred

LAKÁSKULCS-direct Balatonfüred

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6678337

LAKÁSKULCS-direct Balatonfüred

LAKÁSKULCS-direct Balatonfüred

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó csopaki családi ház 7 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 2 félszoba). A családi házról 12 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 170 m², míg a hozzá tartozó teleké 722 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla. A családi ház ára 83 millió Ft, négyzetméter ára 488 235 Ft, ami a csopaki átlaghoz képest 57%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Szaló Judit referens a LAKÁSKULCS-direct Balatonfüred irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6678337. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Csopak ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.