star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Csopak

  • 273 m²

    alapterület
  • 6

    szoba
  • 831 m²

    telek

Vételár:

299 millió Ft

Eladó ház Csopak

  • 273 m² alapterület
  • 6 szoba
  • 831 m² telek

  • Eladó ház Csopak

  • 273m²


Ár:

299 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Szobák száma
6
Fűtés
elektromos
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
van

Az ingatlanról:

A CASANETWORK BALATONFÜREDI irodája eladásra kínálja a 2508-as számú, rendkívül jó adottságokkal rendelkező többfunkciós CSALÁDI HÁZÁT CSOPAKON.A CASANETWORK BALATONFÜREDI iroda által kínált CSOPAKON található CSALÁDI HÁZ jellemzői:- az ingatlan CSOPAK kedvelt családi házas övezetében található, kedvező déli tájolással és Balatoni részpanorámával - belterületen található 831 m2 összközműves telken kapott helyet a 273 m2 hasznos alapterületű, 2024-ben befejezett CSALÁDI HÁZ-  az ingatlan alkalmas nagyobb család részére lakóháznak, nyaralónak  vagy vállalkozás beindítására ( erre az öt külön kialakított és önállóan használható teljesen felszerelt apartman, amihez erkély vagy terasz tartozik kiválóan alkalmassá teszi )- korszerű anyagokból, és hozzáértő szakemberek keze által készült CSALÁDI HÁZ-ban 6 szoba és 6 fürdőszoba, 3 erkély és egy közel 40m2 terasz áll az igényes tulajdonos rendelkezésére- a megfelelő szigetelés és a háromrétegű üvegek eredménye kedvező BB energetikai besorolás, az épületen vissza táplálásra is alkalmas napelem található, ami naponta kb. 50 kw teljesítményt termel a hálózatba- az épület fűtése elektromosan hűtő-fűtő klímával, vagy padlófűtéssel ( gázkazán segítségével ) történhet- a praktikusan kialakított kertben műfű, pálmafák, fedett kerti kiülő ( filagória ) kerti tárolók és napozó terasz is található- az épület mellett 5-6 autó számára alkalmas parkoló lett kialakítva, ami saját területen található ( nem közterület )- rendezett tulajdoni háttér , per és tehermentes ingatlan azonnal megvásárolható- CSOPAK rendkívül kedvelt települése a turistáknak és az ingatlan vásárlóknak a Balaton északi partján - CSOPAK a Balaton keleti medencéjének északi partján fekszik, a Veszprémet a Balatonnal összekötő festői Nosztori-völgy szájánál, Balatonfüred (pontosabban az ahhoz csatolt Balatonarács) és Paloznak között.Amennyiben a 2508 -as számú a CASANETWORK BALATONFÜREDI iroda által kínált CSOPAKON  található CSALÁDI HÁZ vagy bármely a kínálatunkban található INGATLAN felkeltette érdeklődését, hívjon a megadott telefonszámon: 06 20 378 3810                                                                  " CasaNetWork-A civilizált ingatlanértékesítés artériája ! "


Helyiségek

Erkély
7m²
Erkély
8m²
Erkély
16m²
Szoba
12.5m²
Fürdőszoba
4m²
Amerikai konyha
25m²
Amerikai konyha
36m²
Kamra
2m²
Fürdőszoba
4m²
Szoba
13.5m²
Gardrób
5m²
Fürdőszoba
10.5m²
Közlekedő
3m²
Amerikai konyha
22m²
Fürdőszoba
5m²
Szoba
13.5m²
Amerikai konyha
22m²
Fürdőszoba
5m²
Szoba
13.5m²
Amerikai konyha
23m²
Fürdőszoba
5m²
Szoba
13m²

Elhelyezkedés

Csopak


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6677177


+36 20

Ingatlannet kód: NET6677177

Az általad megtekintett eladó csopaki családi ház 6 szobával rendelkezik (ebből 6 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 25 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 273 m², míg a hozzá tartozó teleké 831 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa elektromos. A családi ház ára 299 millió Ft, négyzetméter ára 1 095 238 Ft, ami a csopaki átlaghoz képest 5%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Ugrai András referens a CasaNetWork Balatonfüred irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6677177. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Csopak ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.