star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Csobánka

  • 103 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 427 m²

    telek

Vételár:

85 millió Ft

Eladó ház Csobánka

  • 103 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 427 m² telek

  • Eladó ház Csobánka

  • 103m²


Ár:

85 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Szintek
2
Szobák száma
5
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

További információért látogasson el a Fundamenta Ingatlan oldalára!

CSOBÁNKA KÖZPONTJÁBAN ELADÓ EGY 427 M2-ES TELKEN ÉPÜLT 103 M2-ES, 5 SZOBÁS, FELÚJÍTOTT KÉTSZINTES CSALÁDI HÁZ.

Összközműves ingatlan nem utcafrontú, szorgalmi útról lehet megközelíteni, melynek végén elektromos kapun keresztül több autó parkolására alkalmas előkertbe érkezünk. Hátsó kertbe a ház mellett, vagy a nappaliból mehetünk pihenni, grillezni….,

Mikor beléptem az otthonba első gondolatom az volt, hogy lakói a kényelmet és minőséget részesítik előnyben, szeretnek főzni és társaság kedvelők. Bejárattól balra található a nappali és étkező ékes része, az igényes kivitelezésű új konyha. Bejárattól jobbra jelenleg dolgozó szobának használt lakótérbe mehetünk. Szemben lépcső az emeletre, külön wc, mellette az új kialakítású fürdőszoba található. Földszint 60,15 m2 alapterületű, ahol mindennek meg van a helye. Az emeletre vezető lépcső alatt praktikus és stílusos előszoba szekrény mellé tervezett új kondenzációs kazán észrevétlenül elfért. A nettó 43,17 m2 (bruttó 50,59 m2) alapterületű emeleten 2 kisebb-, 1 nagyobb szoba és galéria található.

Mindkét szinten a belső tér meghatározó stíluseleme a mennyezeti gerenda.
Átalakításkor nyílászárók cseréje is megtörtént, háromrétegű üvegezéssel gyártott műanyag ajtók és ablakok kerültek beépítésre. Porotherm 38-as téglát használtak és a lábazati hőszigetelés zártcellás PU-habbal történt.

Központi fekvésének köszönhetően közelben található bevásárlási lehetőség, óvoda, iskola posta, orvosi rendelő, gyógyszertár, néhány percre buszmegálló.

CSOBÁNKA BUDAPESTTŐL 17 KM TÁVOLSÁGBAN ELÉRHETŐ TELEPÜLÉS, AHOL HÁZAT VEHET KERTTEL EGY NAGYVÁROSI LAKÁS ÁRÁÉRT A PILIS-HEGYSÉG GYÓGYÍTÓ, SZUB-ALPIN KLÍMÁJÁVAL

Ajánlom mindenkinek, aki hasonló megoldást keres rövid időn belül! Várom Hívását!

Irányár: 85 000 000 Ft

https://www.youtube.com/watch?v=4GnPnjdxm2Y


Elhelyezkedés

Csobánka


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6690980


+36 30

Ingatlannet kód: NET6690980

Az általad megtekintett eladó csobánkai családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és félszoba). A családi házról 9 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 103 m², míg a hozzá tartozó teleké 427 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. A családi ház ára 85 millió Ft, négyzetméter ára 825 243 Ft, ami a csobánkai átlaghoz képest 11%-kal magasabb. Az ingatlant Fehér Anna referens a Fundamenta Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6690980. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Csobánka ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.