star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Csanádpalota

  • 80 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 1 017 m²

    telek

Vételár:

4,8 millió Ft

Eladó ház Csanádpalota 1. kép

Eladó ház Csanádpalota

  • 80 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 1 017 m² telek

  • Eladó ház Csanádpalota

  • 80m²


Ár:

4 800 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1960
Szintek
1
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
konvektor
Parkolás
udvarban
Légkondícionáló
nincs
Melléképület
van
Bútorozott
Igen
Költözhető
Azonnal
Akadálymentesített
Nem
Kilátás
Utcai
Belmagasság
3m alatt

Az ingatlanról:

Tisztelt Háznéző!A családi ház Csongrád-Csanád vármegyében, Csanádpalotán található. A Rozmaring utcában lévő ingatlan a főút melletti utcában van. A városközponthoz, óvodához, iskolához, főtérhez, üzletekhez közel.Az ingatlan megközelítőleg 80 négyzetméter alapterülettel és 1017 négyzetméter telek területtel rendelkezik.A ház felújítandó, eladó bútorokkal együtt.A ház 2 hálószobából és egy előszobából, konyha-étkezőből áll, amelyekhez egy fürdőszoba, valamint egy kamra tartozik. Az udvaron áll egy külön kiskonyha is. A szobák betonozott padlóval, a tető jó állapotú cserepekkel rendelkezik. Vegyes falazatú. A fürdőszobában fatüzelésű bojler gondoskodik a melegvízről.A fűtést konvektorok biztosítják, gázzal történik. A ház a szükséges közművekkel rendelkezik, beleértve az elektromos áramot, vizet, csatornát és gázt.A nyílászárók új, műanyag ablakosak a hálószobákban.A házhoz nagy, körbekerített kert tartozik gyümölcsfákkal. A karbantartás után nagyszerű lehetőséget nyújt a veteményezésre és kikapcsolódásra.Ez a környék tökéletes választás azoknak, akik szeretnének kiszakadni a városi nyüzsgésből, miközben közel vannak a központhoz, vagy akár a szomszédos településhez is .Megtekinthető egyeztetés alapján hétvégéken. Várom hívását, amennyiben nem ingatlan közvetítő!Köszönöm, hogy elolvasta hirdetésem.


Elhelyezkedés

6913, Csanádpalota, Rozmaring utca 39


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: 6711549


+36 30

Ingatlannet kód: 6711549

Az általad megtekintett eladó csanádpalotai (Rozmaring utca 39) családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). Az épület alapterülete: 80 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 017 m². További jellemzői: az építés éve 1960, a fűtés típusa konvektor. Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 4,8 millió Ft, négyzetméter ára 60 000 Ft, ami a csanádpalotai átlaghoz képest 45%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Kriván Irén hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6711549. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Csanádpalota ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.