star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Bük

  • 86 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 1 100 m²

    telek

Vételár:

19,9 millió Ft

Eladó ház Bük

  • 86 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 1 100 m² telek

  • Eladó ház Bük

  • 86m²


Ár:

19 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Szintek
1
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
szén-fa (egyéb)
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla
Melléképület
van

Az ingatlanról:

Bükön 2 szobás, önálló családi ház kedvező áron eladó

Bükön a központtól néhány 100 méterre, de mégis csendes, nyugodt környezetben, önálló, tehermentes 86 m2-es családi ház eladó.
Az épület a hatvanas évek közepén téglából épült, szerkezetileg jó állapotú, nem vizesedik és jó a belső helyiségek elosztása. Az ingatlanban csak villany van. A víz, a gáz és a csatorna a telekhatáron található.
Az ingatlanban található 2 szoba, egy konyha, egy előszoba és egy fürdőszoba, valamint egy tágas kamra, ami jelenleg kívülről közelíthető meg, de kis átalakítással harmadik szoba lehet belőle.
A 1100 m2-es gondozott telken egy ásott kút és egy melléképület is található, mely tárolásra, fatárolásra alkalmas, de méretéből adódóan garázzsá is alakítható.
A ház adottságainak és elhelyezkedésének köszönhetően sok lehetőséget rejt magában.
Az ingatlan ár-érték aránya rendkívül kedvező, figyelembe véve a térség ingatlanpiaci kínálatát.


Elhelyezkedés

Bük


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6669284


+36 30

Ingatlannet kód: NET6669284

Az általad megtekintett eladó büki családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és félszoba). A családi házról 8 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 86 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 100 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa szén-fa (egyéb). Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 19,9 millió Ft, négyzetméter ára 231 395 Ft, ami a büki átlaghoz képest 49%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Bódi József hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6669284. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Bük ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.