star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Békéscsaba

  • 46 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

12,9 millió Ft

Eladó ház Békéscsaba

  • 46 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó ház Békéscsaba

  • 46m²


Ár:

12 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1950
Szobák száma
2 (1 + 1)
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
konvektor

Az ingatlanról:

Békéscsaba első kerületében eladó egy 1,5 szobás, felújított házrész.

Irányár: 12,9 millió Ft. 

Tel:

 

Békéscsabán a Lidl közelében található a 3 lakásos ingatlan, melyben középen helyezkedik el a 46 nm-es házrész. Tartozik hozzá egy 20 nm-es melléképület, valamint a hátsó kert fele. A lakás egy 12 nm-es nyitott, fedett tornácról közelíthető meg, ami kizárólagos használatban áll.  A tornác és a közös járda közötti terület is saját használatú, ahogyan a kocsibejárótól a szomszéd mezsgyéig, a lakással szemközti udvar is.

 

A lakást 2021-ben újították fel. A külső nyílászárókat műanyagra cserélték, redőnyökkel szerelték fel. A szobákat lamináltpadlóval a többi helyiséget járólappal burkolták. A fürődszobába ívelt zuhanykabint tettek, ami szokásosnál jobb helykihasználást eredményez.  A konvektoros fűtés alternatívájaként villany fűtőtesteket is felszereltek, igény szerint lehet ezzel és azzal is fűteni. A meleg vizet egy korszerű villanybojler szolgáltatja, valamint közvetlenül a mosogatócsapra szerelt, átfolyós vízmelegítő. 

 

Az éktezős konyhához egy 3 nm-es kamra is kapcsolódik. A nagyobbik szoba 17, a kisebbik szoba 11 nm-es. Méretéből és elrendezésésből adódóan egyedülállóaknak, pároknak ideális. Kompromisszummal gyermekes családoknak is jó lehet. 

 

Nagy előnye a lakásnak, hogy nyáron kellemesen hűvös, és télen alig igényel energiát a felfűtése. Köszönhetően a vastag falaknak, födémnek, valamint az új nyílászáróknak. 

 

A környék biztonságos, csendes. A Lidl, Tesco, Aldi 600-700 méterre található. A buszmegálló is közel van, csak 550 méterre. Óvoda, iskola 1-1,5 km. A Center és a piac kb. 1,5 km-re helyezkedik el. 

 

Aki a központ közelében szeretne élni, de nem egy zsúfolt tömbben, az ragadja meg a lehetőséget és tegyen szert kertes ingatlanra! Legyen az otthona ez a fiatalos stílusú, jó ízléssel kialakított lakás, akár így ahogy áll, a teljes berendezéssel! Tekintse meg!

 

 


Elhelyezkedés

Békéscsaba


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6694001


+36 20

Ingatlannet kód: NET6694001


Az általad megtekintett eladó békéscsabai házrész 2 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 1 félszoba). A házrészről 19 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 46 m². További jellemzői: az építés éve 1950, a fűtés típusa konvektor. A házrész ára 12,9 millió Ft, négyzetméter ára 280 435 Ft, ami a békéscsabai átlaghoz képest 21%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Bárdi Judit referens a Gold-ing irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6694001. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Békéscsaba ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.