star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Békéscsaba, Jamina

  • 113 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 1 152 m²

    telek

Vételár:

26,5 millió Ft

Eladó ház Békéscsaba, Jamina

  • 113 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 1 152 m² telek

  • Eladó ház Békéscsaba, Jamina

  • 113m²


Ár:

26 500 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1950
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
gáz (központi)
Parkolás
nincs

Az ingatlanról:

Kihasználatlanság miatt eladóvá vált Békéscsaba Jaminai városrészén, egy csendes, rendezett utcában 1950-es évben épült és 1991 évben felújításokon átesett vegyes falazatú, ám tökéletes állapotú családi ház.
Az ingatlan helységeinek elosztásából adódóan tökéletes lehet akár több generációs családok részére is, mivel a házban egy tágas konyha, illetve 4 szoba lett kialakítva. A felújítás során az elektromos hálózat részben fejlesztve lett, amely során a „H” tarifás áram is be lett vezetve. A szobákban szalagparketta, a többi helységben hidegburkolatok cseréje is megtörtént. A ház központi részén egy közlekedőt találhatunk, amelynek köszönhetően szinte az összes helység külön-külön megközelíthető, így könnyebbé téve a mindennapi együttélést akár nagyobb családok részére is.
A ház fűtéséről egy korszerű vegyes tüzelésű kazán és tetszés szerint egy gázkazán gondoskodik, amelyhez lapradiátorok tartoznak.
Az ingatlanhoz tartozik egy 1152 m2-es teljesen körbekerített udvar is, ahol egy garázs és több gazdasági épület lett kialakítva. A kertben lévő növények locsolása szinte költségmentesen egy ásott kút segítségével elvégezhető.
Az ház lakóterülete: 113 m2.
Az udvar összesen: 1152 m2.
Amennyiben ez a jó elosztású, remek helyen található, alacsony fenntartási költségekkel rendelkező ingatlan felkeltette érdeklődését hívjon bizalommal a 06 70 / 457-4392 telefonszámon, a hét bármelyik napján. alacsony fenntartás, csendes utca, felszerelt, jó közlekedés, parkosított udvar, redőnyözött, udvari gépjárműbeálló lehetőség, melléképület, saját tároló, szúnyogháló, gardrób
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)


Elhelyezkedés

Békéscsaba, Jamina, Békéscsaba Jamina


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6693385


Városi Ingatlaniroda

Városi Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6693385

Városi Ingatlaniroda

Városi Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Békéscsaba, jaminai (Békéscsaba Jamina) családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 19 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 113 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 152 m². További jellemzői: az építés éve 1950, a fűtés típusa gáz (központi). Parkolási lehetőség: nincs. A családi ház ára 26,5 millió Ft, négyzetméter ára 234 513 Ft, ami a békéscsabai átlaghoz képest 30%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Szentléleki Tamás referens a Városi Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6693385. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Békéscsaba, Jamina ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.