star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Békéscsaba, Belváros

  • 50 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 70 m²

    telek

Vételár:

24,9 millió Ft

Eladó ház Békéscsaba, Belváros

  • 50 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 70 m² telek

  • Eladó ház Békéscsaba, Belváros

  • 50m²


Ár:

24 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1924
Szobák száma
2 (1 + 1)
Ingatlan állapota
újszerű

Az ingatlanról:

Békéscsaba belvárosában, eladó egy 50 nm-es, teljes körűen felújított 1,5 szobás házrész, pici kerttel, saját tárolóval. 

Irányár: 24,9 MFt

Tel:

 

Békéscsabán, kiváló helyen, a Kossuth tér és a Szent István tér közelében található a nagy múltú polgári ház, melynek eladóvá vált, egy kívül-belül felújított lakása. Az ingatlan Békés megye közigazgatási, és kulturális központjában fekszik, a városházától és a gépjárműforgalom elől elzárt, reprezentatív, ikonikus Szent István tértől 300 méterre. A Kossuth tértől 250, a Csabagyöngyétől és a gyönyörű, parkosított, élővíz-csatorna parti sétányától 500 méterre, és a színháztól is csupán 850 méterre helyezkedik el. Az iskola óvoda, orvosi rendelő is gyalogos távolságra vannak, a buszmegálló csupán 110 méter. 

 

Az eladó lakás, az ötlakásos, szárazkapus polgári házban a legelső, az utcafronton foglal helyet. A külső homlokzatát is felújították, 10 cm-es hőszigeteléssel és nemes vakolattal látták el, az épület elején és hátulján. Az oldala a szárazkapu alá esik, itt folyamatban van a felújítás, a díszes kapuval együtt, ami rövidesen szintén meg fog újulni.  

 

A lakás mellett közvetlenül foglal helyet egy pici saját kert, ahová ki lehet ülni, illetve teregetni. Tartozik hozzá még egy kocsibeálló is, valamint két 8 nm körüli, külső tároló, ahol sok mindent el lehet helyezni. 

 

A lakásban 2023-ban történt egy alapos felújítás. A víz-, villany-, szennyvízvezetékeket is beleértve. A fűtésrendszer radiátoros, rejtett csövezéssel, kombi gázkazánnal. A melegvíz ellátást is ez biztosítja, a konyhában egy csapra szerelhető, átfolyós vízmelegítőt tettek kiegészítésképpen. 

 

A nyílászárók kívül-belül újak. A külső nyílászárók hőszigetelt műanyagok, szúnyoghálóval felszereltek, részben redőnyözöttek. A dekorfóliás beltéri ajtók modern stílusúak, szépen harmonizálnak a szintén új famintás járólappal, illetve laminált és vinyl padlóval. 

 

A fürdőszoba tágas, és világos, jól szellőző. Az új akrilkád mellett jut hely a mosdókagylónak, a WC-nek és a mosógépnek is. 

 

Az utcafronti nagyszobát, kettéosztották egy háló és egy nappali részre - egy fél fallal -, így továbbra is egy légtérben maradtak. Egyedülállóknak, pároknak ideális ezzel az elrendezéssel. A konyhát és az ebédlőt is egybe nyitották, jobb így a térérzet és a fényviszonyok is jobbá váltak. 

 

Aki a belváros közelségére vágyik, és nem szeretne bajlódni semmilyen felújítással, az lehet megtalálta a megfelelőt! Minden friss, és új benne, és mindentől csak pár lépésre van. Tekintse meg!

 

 

 

 

 


Elhelyezkedés

Békéscsaba, Belváros


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6702053


+36 20

Ingatlannet kód: NET6702053


Az általad megtekintett eladó Békéscsaba, belvárosi házrész 2 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 1 félszoba). A házrészről 21 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 50 m², míg a hozzá tartozó teleké 70 m². További jellemzői: az építés éve 1924. A házrész ára 24,9 millió Ft, négyzetméter ára 498 000 Ft, ami a békéscsabai átlaghoz képest 28%-kal magasabb. Az ingatlant Bárdi Judit referens a Gold-ing irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6702053. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Békéscsaba, Belváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.