star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Becsehely

  • 100 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 1 351 m²

    telek

Vételár:

21,99 millió Ft

Eladó ház Becsehely

  • 100 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 1 351 m² telek

  • Eladó ház Becsehely

  • 100m²


Ár:

21 990 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1960
Szobák száma
3 (2 + 1)
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
gáz (egyedi)
Parkolás
nincs

Az ingatlanról:

Becsehelyen, a szlovén-horvát határtól pár percre, az M7-es autópályától szintén egy-két perc távolságra, vált eladóvá ez a felújítandó családi ház, szép telekkel. A településen belüli központi elhelyezkedésének köszönhetően, minden szinte pár perces távolságra elérhető. (Élelmiszerbolt, posta, hivatal, falúház, bölcsőde és a buszmegálló) Az ingatlan 1960-ban került megépítésre, egy 1351m2-es telken, beton alappal, tégla falazattal és beton födémmel. A tető, fa szerkezetű, francia cseréppel fedett.
Az ingatlanban a tulajdonosok 2018-ban végeztek felújítási munkálatot, amikor is a homlokzati nyílászárok, műanyag profilszerkezetűre lettek cserélve. Ezen munkálatokon kívül nem történt felújítás az ingatlanban, viszont a belső lakrész nagyságának és jó alakíthatóságának köszönhetően, az új tulajdonos, így saját maga álmodhatja meg új életterét.
A közművek bekötése megtörtént. (Víz, Villany, Gáz, Szennyvíz)
(Áram: éjszakai és normál 1 fázis)
A ház melegét egyedi gáz konvektorok biztosítják. Ezen felül, még található az ingatlanban, egy Kandalló és egy cserépkályha is.
Belső lakrész helységei: 2 szoba, közlekedő, félszoba, előterasz, kamra, nappali, konyha étkező, fürdő, Wc.
Az épület hátsó része alatt egy száraz pince is található.
Gépkocsival való parkolás az udvarban és a garázsban is megoldott.
Ha Ön szeretne egy jól alakítható családi házat, számos lehetőséggel, mindösszesen 17 km Nagykanizsától és pár percre a horvát határtól, akkor ez az ingatlan kiváló választás lehet.
Kulcs az irodában.
Iroda: Nagykanizsa Platán sor 7 alacsony fenntartás, jó közlekedés, külön fürdő és wc, redőnyözött, új nyílászárók, pince, udvari gépjárműbeálló lehetőség, zöld övezet, fúrt kút, melléképület, kertkapcsolat
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)


Elhelyezkedés

Becsehely, Becsehely


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6707116


+36 30

Ingatlannet kód: NET6707116

Az általad megtekintett eladó becsehelyi (Becsehely) családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 1 félszoba). A családi házról 18 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 100 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 351 m². További jellemzői: az építés éve 1960, a fűtés típusa gáz (egyedi). Parkolási lehetőség: nincs. A családi ház ára 21,99 millió Ft, négyzetméter ára 219 900 Ft, ami a becsehelyi átlaghoz képest 7%-kal magasabb. Az ingatlant Hohl József referens a Városi Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6707116. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Becsehely ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.