star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Bátaszék

  • 300 m²

    alapterület
  • 6

    szoba
  • 10 001 m²

    telek

Vételár:

110 millió Ft

Eladó ház Bátaszék

  • 300 m² alapterület
  • 6 szoba
  • 10 001 m² telek

  • Eladó ház Bátaszék

  • 300m²


Ár:

110 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Szobák száma
6
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
konvektor
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Kivàló befektetèst kínàlok megvételre!
Eladó VENDÉGHÁZ, Étterem és Panzió Bátaszék frekventàlt részén.

Amely kiváló lehetőséget kínál új tulajdonosa számára.

Az ingatlan a településen áthaladó, 56-os számú főútról nyílik, és Bátaszék szívében, közvetlenül a település központjában található.

Budapestről az M6-os autópályán egyszerűen megközelíthető.


A telek mérete 1005 m², a főépület összesen 300 m², mely kiegészül még a kert felé nyíló fedett pulttal, kerthelyiséggel, fedett terasszal, amely összességében még 120 m² jelent.

Az alsó szinten egy csodálatos hangulatú, száraz pincerész található, amely az utcafrontról is megközelíthető.
Itt 85 négyzetméren került kialakításra a vendégtér, egy bárpult, illetve egy 10 m²-es előkészítő helyiség.
Ez közvetlenül az étteremrészből is megközelíthető.
A földszinten található egy közel 70 m²-es rendezvényterem, bárpult, mosdók, konyha, tárolók. Az épület legfelső szintjén egy kisebb irodahelyiség is kialakításra került.

Az udvarról nyílik 4, akár 12 fő elszállásolására is alkalmas apartman. Ezek mindegyike saját fürdőszobával ellátott. Az étterem és az apartmanok fűtése is egyaránt gázkonvektorokról megoldott.

Az udvarban medence, kemence és grill is megtalálható. Amit a szállóvendégek kedvükre használhatnak, ezzel is komfortosabbá varázsolva az ott tartózkodásukat.

Bátaszék lenyűgöző természeti szépségekkel és kulturális értékekkel büszkélkedik. A település történelmi hangulata és barátságos közössége vonzza a látogatókat. A közelben számos, látogatásra érdemes nevezetesség található, így a panzió tartalmas kirándulások kiindulópontjaként szolgálhat. 
Könnyedén elérhető a Szekszárdi Borvidék, a Gemenci-erdő, a Kelet-Mecsek kiránduló helyei, szekszárdi fürdő, vagy akár a megye környező, festői szépségű települései.

A képeken található mind a panzió és az étteremben található berendezések, bútorok megegyezés tárgyát képezik.

Az ingatlan hitelre is megvásárolható, amennyiben Hitelre van szüksége az ügyintézés fáradalmait leveszem a válláról!

Amennyiben felkeltette az érdeklődését, keressen Bizalommal a hét bármely napján. ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 372494


Elhelyezkedés

Bátaszék, Központi részén


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6697711


+36 70

Ingatlannet kód: NET6697711

Az általad megtekintett eladó bátaszéki (Központi részén) családi ház 6 szobával rendelkezik (ebből 6 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 17 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 300 m², míg a hozzá tartozó teleké 10 001 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa konvektor. Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 110 millió Ft, négyzetméter ára 366 667 Ft, ami a bátaszéki átlaghoz képest 16%-kal magasabb. Az ingatlant Gombár Renáta referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6697711. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Bátaszék ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.