star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Balotaszállás

  • 83 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 6 664 m²

    telek

Vételár:

24,99 millió Ft

Eladó ház Balotaszállás

  • 83 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 6 664 m² telek

  • Eladó ház Balotaszállás

  • 83m²


Ár:

24 990 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
konvektor

Az ingatlanról:

Bács-Kiskun megye Balotaszállás, Petőfi Sándor utca végén, felújított, 83 nm-es tanya eladó. Az ingatlan vegyes falazatú, tégla és beton alappal rendelkezik. Található benne három szoba, konyha+ étkező, fürdőszoba, WC, kamra és terasz. A fűtésről gázkonvektor és kályha gondoskodik. A világos, jó elosztású otthon járólapos, cementlapos és laminált burkolattal van ellátva. Az ingatlan felújításon esett át, utólagos vízszigeteléssel látták el,  falakat újra vakolták és glettelték, belső tereket festették. A víz- és villanyhálózat teljes korszerűsítése megtörtént, valamint a tetőszerkezetet és annak fedését cserélték. A tanya 6664 nm-es, két helyrajzi számon szereplő telken helyezkedik el. Az ingatlan villany, víz és gáz közművel ellátott. A tanya körüli terület teljesen körbekerített, két gazdasági épület található rajta. Az ingatlanban található ingóságok az ár részét képezik. Vevő ügyfeleinket díjmentes hitel tanácsadással és teljes körű ügyintézéssel segítjük az ingatlan megvásárlásában. Bővebb információért keressen bizalommal!

Egyéb jellemzők:

Villanyáram: Bevezetve (230 Volt).
Vízellátás: Van, saját vízórával.
Gázellátás: Vezetékes gáz.
Kilátás: Udvari.


Helyiségek

Kamra
10m²
Terasz
6m²
Wc
1.4m²
Fürdőszoba
5.5m²
étkező
20m²
Szoba
8.7m²
Szoba
15m²
Szoba
19.4m²

Elhelyezkedés

Balotaszállás


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6674845


HASONLÓ INGATLANOK


13 500 000 Ft

Balotaszállás

  • Szobák: 5
  • Alapterület: 85m²

+36 30

Ingatlannet kód: NET6674845

Az általad megtekintett eladó balotaszállási tanya 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A tanyáról 22 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 83 m², míg a hozzá tartozó teleké 6 664 m². További jellemzői: a fűtés típusa konvektor. A tanya ára 24,99 millió Ft, négyzetméter ára 301 084 Ft, ami a balotaszállási átlaghoz képest 23%-kal magasabb. Az ingatlant Kovács Alex referens a Bázis IngatlanCentrum irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6674845. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Balotaszállás ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.