star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Balmazújváros

  • 115 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 1 050 m²

    telek

Vételár:

110 millió Ft

Eladó ház Balmazújváros

  • 115 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 1 050 m² telek

  • Eladó ház Balmazújváros

  • 115m²


Ár:

110 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
2004
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
felújított

Az ingatlanról:

Balmazújvároson eladó egy 2004ben épült 3 szoba nagy nappalis családi ház, terasszal dupla garázzsal, medencével. A szobák külön nyílnak és laminált parkettásak. A fürdőszoba és konyha tavaly teljes felújítást kapott. A fürdőszoba zuhanyfülkés is és kádas is új burkolattal szaniterekkel, tágas nagy térrel. A konyha is felújításra került új külsővel, beépített gépekkel, sütővel, mikróval, páraelszívóval, beépített hűtővel, bárpultos konyhaasztallal kiegészítve. A nagy nappali ami a teraszra nyílik kiegészítésképp egy új kandallóval bővült a mai modern kor igényei szerint nagyon szép stílusban. A fűtést gáz kazán és vegyes tüzelés is biztosítja padlófűtéssel és radiátorokkal. Hűtő-fűtő klíma is beszerelésre került. A tetőtérben egy kis dolgozó került kialakításra egy hálószobával kiegészítve. Az ingatlanban felszerelésre került riasztó és kamerarendszer illetve elektromos kapu új kerítéssel kiegészítve. Az udvar nagy részben térkövezett, öntözőrendszerrel ellátott. A kertben főző és sütőhelyiség is kialakításra került illetve nagy fedett nádtetős filagória, ahol sok vendég elfér mellette egy 50 m3 medence került kialakításra így minden adott a társasági élethez és szórakozáshoz, kerti pihenéshez. Dupla garázs is tartozik az ingatlanhoz. A hátsó részen van még egy fedett kis lakrész ami szintén vendéglátásra alkalmas és pihenőhelynek zárt térrel a medencére nézve. Nagyon szép jó kialakítású családi ház, nagy terekkel szép esztétikus kialakítással illetve kert elrendezéssel. Csak ajánlani tudjuk. Az ár alkuképes. További ingatlanjaink a a Teleingatlan oldalán több nyelven is hitel ügyintézéssel és ügyvédi segítségnyújtással egybekötve.Érd:06702646375.


Elhelyezkedés

Balmazújváros


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6704180


+36 70

Ingatlannet kód: NET6704180


Az általad megtekintett eladó balmazújvárosi családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 15 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 115 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 050 m². További jellemzői: az építés éve 2004. A családi ház ára 110 millió Ft, négyzetméter ára 956 522 Ft, ami a balmazújvárosi átlaghoz képest 48%-kal magasabb. Az ingatlant teleingatlanportál hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6704180. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Balmazújváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.