star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Balatonfüred

  • 426 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 761 m²

    telek

Vételár:

498 millió Ft

Eladó ház Balatonfüred

  • 426 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 761 m² telek

  • Eladó ház Balatonfüred

  • 426m²


Ár:

498 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
2004
Szintek
1
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
gáz (egyedi)
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

A Balaton legszebb panorámája, parkosított kert, 2 lakosztályos luxusnyaraló Balatonfüreden vált elérhetővé.6 beálló a kertben, 2 lakosztály, medence, jacuzzi, tágas épített terek az udvarban és a házban egyaránt - 2004-ben épült villa, ahol a panoráma, a minőségi anyagok és az átgondolt műszaki megoldások igazán érvényesülnek. A képek és a videó igyekszik bemutatni ezt a valóban csak személyesen átélhető összhangot.Minden igényt kielégítő gépiesített konyha étkezővel, előtér és dolgozó sarok, vendégmosdó, kandallós nappali terasszal a panorámás kert felé a földszinten, 2 gardróbos háló, fürdő, jól kihasznált terek az emeleten, nagy szobás, konyhás, fürdős második lakosztály, borospince, mosókonyha, wellness medencével és jacuzzival, tárolók találhatóak az épület alsó szintjén. A ház hasznos alapterülete: 427 nm + a teraszok.Óriásfák, kertész által tervezett tavasztól őszig pompázó, automatizált, parkosított kert, kerti étkező, mely a teljességet biztosítja. A telek mérete: 761 nm.Műszaki felszereltség:- cseresznyefa nyílászárók, - spanyol burkolatok,- kerámia kandalló,- Daikin inverteres hűtő-fűtő, pollenszűrős klíma H tarifás órával,- Buderus kazán,- padlófűtés, padló radiátor, fali radiátor kombinációja,- központi porszívó,- riasztórendszer,- öntözőrendszer,- fúrt kút, mely ivóvíz tisztaságúElhelyezkedésének, összetételének, nagyságának, megközelítési és széles hasznosítási lehetőségeinek köszönhetően saját részre, emellett befektetésnek is egyaránt optimális választás. Kisebb családok, tágas, igényes és egyben elegáns helyet keresők, nagy baráti, ismeretségi körrel rendelkezők, nyugodt elhelyezkedést keresők joggal érezhetik, hogy megtalálták, amire szükségük van.További kérdéseivel, megtekintési szándékával várom hívását.

498000000 Ft

Referencia szám: HZ083329


Elhelyezkedés

Balatonfüred


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6687491


+36 30

Ingatlannet kód: NET6687491


Az általad megtekintett eladó balatonfüredi családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 31 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 426 m², míg a hozzá tartozó teleké 761 m². További jellemzői: az építés éve 2004, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (egyedi). A családi ház ára 498 millió Ft, négyzetméter ára 1 169 014 Ft, ami a balatonfüredi átlaghoz képest 4%-kal magasabb. Az ingatlant Berényi Adrienn referens az Istenhegyi út irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6687491. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Balatonfüred ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.