star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Balatonfüred

  • 395 m²

    alapterület
  • 11

    szoba

Vételár:

210 millió Ft

Eladó ház Balatonfüred

  • 395 m² alapterület
  • 11 szoba

  • Eladó ház Balatonfüred

  • 395m²


Ár:

210 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Szobák száma
11
Fűtés
egyéb

Az ingatlanról:

Péter-hegyi nagyméretű ház, annak, aki nagyban gondolkozna:-)

Balatonfüred kedvelt, igényes domboldalán, a Pincemester utcában található ez a családi ház besorolású, de részben kiadásra hasznosított ingatlan.
Jelenlegi tulajdonosai az eredeti építtetők, így nehéz szívvel, elsősorban praktikus okok miatt hozták meg a döntést, hogy eladják az ingatlant, így balatonfüredi, igényes, városközponthoz közeli, alacsony emeleti lakás, vagy kisebb családi ház beszámítása szóba jöhet.

A ház a 90-es évek elején készült el, kiváló anyagok felhasználásával, és kiváló szakemberek közreműködésével.
Alkalmanként frissítésre kerültek elsősorban a festhető felületek, de komolyabb felújítás a karbantartásokon kívül az épületen nem történt.

Felső szintjén 4 db kiadó, önálló fürdős szoba van, melyek évről évre festésen, és a szükséges kisebb cseréken, felújításokon estek át, hogy a folyamatos működés biztosítva legyen. Új bojler, néhány éves klímák, folyamatosan cserélődő vizes szerelvények, a fűtés rendszeren új tágulási tartály mellett egész évben alkalmasak a használatra.

A középső szint (lakószint) a tágas közösségi tereken kívül eleinte a megszálló vendégek reggeliztetése mellett a privát lakrészben lakó tulajdonosok igényeit is kiszolgálták. Ezen a szinten kapott helyet még a háztartási helyiség és a grillezésnél használható WC is, és innen közelíthető meg belső lépcsőházon keresztül mind a felső, mind pedig az alsó, szuterén szint is.

Az alsó szint a telek domborzati viszonyainak köszönhetően jórészt kint van a földből, még a legbelső kazánháznak is van ablaka. A kiváló méretű, szerelőaknás garázson kívül számos helyiség található még a praktikusan, bár az eredeti funkcióhoz megtervezett földszinten, ahol még egy kis fürdőszobás, külön bejáratú apartman is helyet kapott.

Főbb jellemzők:
Építés éve:1991-1992
Tető: Bramac
Nyílászárók: fa, szigetelt, tetőtérben VELUX
Fűtés: vegyes tüzelés+ elektromos
688 m2 telek
9 háló+ 2 nappali
5 fürdőszoba+ 3 zuhanyzó
9 WC
6 HŰTŐ-FŰTŐ klíma
Alsó szint: 180 m2 (félszuterén)
Lakószint: 125 m2 +54 m2 TERASZ
Tetőtér:bruttó 125 m2/nettó 90 m2 + 2 ERKÉLY

Az ingatlanról a valósághű megtekintés érdekében VIDEÓ készült. Amennyiben honlapunkon (FüredIMMO) nézi ezt a hirdetést, úgy a lap alján megtekintheti, ha más hirdető portálon, akkor kérésre szívesen megküldjük Önnek.

Ügyvédi és mérnöki háttérrel, ingyenes és banksemleges hitelügyintézéssel segítjük a gyors és korrekt adásvételeket, igény esetén akár hétvégén is.

Keressen minket elérhetőségeinken, vagy lépjen be irodánkba ( FüredIMMO, Balatonfüred, Köztársaság u 6 Utcafront)


Elhelyezkedés

Balatonfüred


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6679357


+36 30

Ingatlannet kód: NET6679357


Az általad megtekintett eladó balatonfüredi családi ház 11 szobával rendelkezik (ebből 11 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 25 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 395 m². További jellemzői: a fűtés típusa egyéb. A családi ház ára 210 millió Ft, négyzetméter ára 531 646 Ft, ami a balatonfüredi átlaghoz képest 50%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Rácz Virág hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6679357. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Balatonfüred ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.