star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Balatonfüred

  • 250 m²

    alapterület
  • 8

    szoba

Vételár:

149 millió Ft

Eladó ház Balatonfüred

  • 250 m² alapterület
  • 8 szoba

  • Eladó ház Balatonfüred

  • 250m²


Ár:

149 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Szobák száma
8
Fűtés
egyéb

Az ingatlanról:

Balatonfüred nagyon kedvelt, KERTVÁROSI részén, szép, rendezett és jórészt új családi házak között található ez a NAGYMÉRETŰ, sokféle célra hasznosítható CSALÁDI HÁZ.
Az önálló, 654 m2-es saroktelek akár két külön kapubejárót is lehetővé tesz, beépíthetősége 20%, ami a mostani 110 m2-es alappal még nincs teljesen kihasználva.

Ajánlom
☀️ NYUGALMAT KERESŐKNEK- csendes, mégis belvárosi részen van
☀️ VÁLLALKOZÓKNAK - egy helyen lehet a lakása és a vállalkozása is, hiszen az alsó szint sokféle tevékenységre alkalmas
☀️ BEFEKTETÉSNEK is - könnyen kialakítható benne 2 teljes értékű lakóegység (albetétesíthető)
☀️ NAGY CSALÁDOKNAK -- akár állandó lakhatásra, akár NYARALÓNAK is használnák, szinte biztos, hogy mindenkinek jut külön szoba :-)
☀️ CÉGKÖZPONTNAK, ÓVODÁNAK, EGÉSZSÉGÜGYI CÉLRA - kiválóan megközelíthető, összközműves, és telkén elegendő parkolóhely alakítható ki

A házat jelenlegi tulajdonosai építették, kiváló minőségben, az akkor fellelhető legmodernebb anyagokkal. Korszerűsítés elsősorban a fűtés tekintetében volt, mivel meghagyva a fafűtésű kazánt is, bevezetésre került a gáz, így jelenleg mind gázkazánnal, mind pedig a nagy hatékonyságú vegyes tüzelésű kazánnak is lehet fűteni.
Műszaki állapota jó, igény szerint modernizálásra, esztétikai felújításra szorul, de jelenlegi állapotában is tágas otthona lehet új tulajdonosainak.
Délnyugati tájolása, nagy ablakai, okosan átgondolt elrendezése, nagy méretű szobái jelenleg is kényelmes lakhatást nyújtanak, még úgy is, hogy szintenként 1-1 lakásként használják az örökösök.
Energetikai felújítása időszerű, de a kiváló állapotú BRAMAC tető és az árnyékolás miatt jelenlegi tulajdonosai nem igényeltek a nyári időszakra sem klímát.
Szintenként 8m2 ERKÉLY tartozik még hozzá, melynek a mérete az alapterülethez nem lett hozzászámolva, így kétszer 90 m2, valamint a 70 m2 tetőtér egyben a nettó területe is.
Az elrendezését a mellékelt alaprajzokon át lehet tekinteni.

Az ingatlanról a valósághű megtekintés érdekében VIDEÓ készült. Amennyiben honlapunkon (FüredIMMO) nézi ezt a hirdetést, úgy a lap alján megtekintheti, ha más hirdető portálon, akkor kérésre szívesen megküldjük Önnek.

Ügyvédi és mérnöki háttérrel, ingyenes és banksemleges hitelügyintézéssel segítjük a gyors és korrekt adásvételeket, igény esetén akár hétvégén is.

Keressen minket elérhetőségeinken, vagy lépjen be irodánkba ( FüredIMMO, Balatonfüred, Köztársaság u 6 Utcafront)


Elhelyezkedés

Balatonfüred


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6672215


+36 30

Ingatlannet kód: NET6672215


Az általad megtekintett eladó balatonfüredi családi ház 8 szobával rendelkezik (ebből 8 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 23 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 250 m². További jellemzői: a fűtés típusa egyéb. A családi ház ára 149 millió Ft, négyzetméter ára 596 000 Ft, ami a balatonfüredi átlaghoz képest 44%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Rácz Virág hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6672215. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Balatonfüred ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.