star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Balatonalmádi, Budatava

  • 210 m²

    alapterület
  • 8

    szoba
  • 492 m²

    telek

Vételár:

119 millió Ft

Eladó ház Balatonalmádi, Budatava

  • 210 m² alapterület
  • 8 szoba
  • 492 m² telek

  • Eladó ház Balatonalmádi, Budatava

  • 210m²


Ár:

119 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1986
Szobák száma
8
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
nincs
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
van

Az ingatlanról:

A központtól 15 perc sétára lévő nyaraló/ családi ház eladó-Balatonalmádiban! A CASANETWORK BALATONALMÁDI Ingatlaniroda eladásra kínálja a 1790-es számú, kiváló lokációban lévő családi házat Balatonalmádiban.A CasaNetWork által kínált ingatlan jellemzői:- három szinten,  egyforma beosztású két háló szobás lakrészek jellemzik- nyugati fekvésű, napsütötte nagy teraszok- a strand gyalogosan 13 perc alatt elérhető 950 méter- belterületi,  jól megközelíthető ingatlan- kiváló a közlekedés, távolsági busszal, vagy vonattal ( a vasút állomás 1400 m, 20 perc alatt gyalog elérhető)- az épület nyaralóként működött, mára már megérdemel egy korszerűsítést- a földszinten és az első emeleten egy 10 m2 terasz található- Budatavai részen helyezkedik el, boltok a közelben, intézmények, kiváló infrastruktúra- a ház 492 négyzetméteres telken van- a kert végében egy kis műhely, szerszámtároló is mosolyog a buja vadszőlő alól.- az ingatlan befektetésre, üzleti tevékenységre is alkalmassá tehető, akár három önálló lakás is kialakítható - A Balatont imádó családoknak, és mindenkinek ajánlom! Balatonalmádi kedvelt idegenforgalmi célpont, önt is várja pihenésre alkalmas milliőjével!  Szeretné minél közelebb érezni magához a Balatoni habokat, ne habozzon, keressen fel! Amennyiben a 1790-es számú a CasaNetWork által hirdetett Balatonalmádi nyaraló, vagy bármely a kínálatunkban található ingatlan felkeltette az érdeklődését, hívjon a megadott telefonszámon: Plell Ágota : 06 20 285 0918CASANETWORK- A civilizált ingatlanértékesítés artériája!


Helyiségek

Közlekedő
5m²
Wc
2m²
Fürdőszoba
8m²
étkező
13m²
Konyha
7m²
Szoba
15m²
Szoba
15m²

Elhelyezkedés

Balatonalmádi, Budatava


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6678526


+36 20

Ingatlannet kód: NET6678526


Az általad megtekintett eladó Balatonalmádi, budatavai családi ház 8 szobával rendelkezik (ebből 8 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 210 m², míg a hozzá tartozó teleké 492 m². További jellemzői: az építés éve 1986, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa nincs. A családi ház ára 119 millió Ft, négyzetméter ára 566 667 Ft, ami a balatonalmádi átlaghoz képest 32%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Plell Ágota referens a CasaNetWork Balatonalmádi irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6678526. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Balatonalmádi, Budatava ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.