star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Badacsonytördemic, Badacsonylábdihegy

  • 170 m²

    alapterület
  • 7

    szoba
  • 1 520 m²

    telek

Vételár:

117,9 millió Ft

Eladó ház Badacsonytördemic, Badacsonylábdihegy

  • 170 m² alapterület
  • 7 szoba
  • 1 520 m² telek

  • Eladó ház Badacsonytördemic, Badacsonylábdihegy

  • 170m²


Ár:

117 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1932
Szobák száma
7 (5 + 2)
Ingatlan állapota
átlagos

Az ingatlanról:

Egy kicsit magyar, egy kicsit holland stílusú lakóház vált eladóvá a Badacsony lábánál!
Badacsonytördemicen található az a lakóház ahol egy helyen mindent megtalál! Balatoni panorámát , kerti medencét , hűvös szuterént ahol a nagy melegben jól esik a pihenés , kerti lak, nyári konyha , 2 fürdőszoba, klimatizált hálószobák , terasz , balkon,hűvös pince a tároláshoz, aztán egy másik pince amely borozónak van kialakítva a ház vendégei számára. Az udvaron , kellemes árnyas kiülők, gyümölcsfák , szőlő, gyönyörű virágok , panoráma a Badacsonyi hegyre, a Balatonra , egyszóval igazi édenkert ! A különleges ingatlanalkalmas állandó lakhatásra , de az igazi hangulatát a jelenleg is használt nagyszülők által kialakított paradicsomi állapot uralja ahol a nyári időszakban a család apraját nagyját , az unokákat vendégül lehet látni . A hűvösebb időszakban pedig a kandalló mellett pihengetni , télen pedig a élvezni a csendet a panorámát a gáz központi fűtéssel rendelkező épületből. A ház alapterülete 65 m2 , tetőtér 41 m2 , 2 terasz 26 m2 ,valamint a két pince, szuterén , nyári konyha , stb, tehát az összes hasznos alapterület kb. 170 m2. A telek nagysága 1520 m2 .
A tulajdonosok imádattal gondozott kis hajlékukat , most szeretnék a teljes berendezéssel eladni , hogy más család számára is hasonló, sok boldogan eltöltött időszakkal , emlékkel tudjon szolgálni.
Egyeztetéssel szívesen mutatjuk az ingatlant, az ár irányár!
Irány ár: 300 ezer Euro


Elhelyezkedés

Badacsonytördemic, Badacsonylábdihegy


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6690959


Az általad megtekintett eladó Badacsonytördemic, badacsonylábdihegyi családi ház 7 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 2 félszoba). A családi házról 14 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 170 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 520 m². További jellemzői: az építés éve 1932. A családi ház ára 117,9 millió Ft, négyzetméter ára 693 529 Ft, ami a badacsonytördemici átlaghoz képest 1%-kal magasabb. Az ingatlant Házi Erzsébet referens a Wágenhofer János irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6690959. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Badacsonytördemic, Badacsonylábdihegy ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.