star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Ászár

  • 140 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 2 220 m²

    telek

Vételár:

49,5 millió Ft

Eladó ház Ászár

  • 140 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 2 220 m² telek

  • Eladó ház Ászár

  • 140m²


Ár:

49 500 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Szobák száma
4
Fűtés
házközponti egyedi mérővel

Az ingatlanról:

Eladó Tágas Kétszintes Családi Ház Ászáron – Kényelmes és Energiatakarékos Otthon Nagy Telekkel!

Ászáron kínáljuk eladásra ezt a 140 m²-es kétszintes családi házat, amely kiváló elrendezésével és energiatakarékos megoldásaival ideális választás lehet bármely család számára. Az ingatlan 2220 m²-es körbekerített telekkel rendelkezik, amely rengeteg lehetőséget kínál a pihenésre és szabadidős tevékenységekre.

Főbb jellemzők:

Kétszintes elrendezés: Az ingatlan két szinten összesen 140 m²-en tágas életteret kínál.

Földszint: Nappali, két szoba, konyha, étkező, fürdő és spejz.
Emelet: Nappali, két szoba, fürdő és tároló.

Kétféle fűtési rendszer: Gázkazán és vegyes tüzelésű kazán biztosítja a hatékony és rugalmas fűtési beállításokat.

Modern nyílászárók: Műanyag külső nyílászárók redőnnyel és szúnyoghálóval a maximális kényelem és energiatakarékosság érdekében.

Energiatakarékos szigetelés: 10 cm külső szigetelés és szigetelt tetőtér, amely a fűtési költségek csökkentésére szolgál.

Masszív falak és jó műszaki állapot: Az ingatlan szerkezeti és műszaki állapota kiváló, így hosszú távon biztosítja a lakók kényelmét.

Azonnal költözhető állapot.

Nagy telek és melléképületek: 2220 m²-es körbekerített telek ásott kúttal, garázzsal és melléképületekkel, további tárolási és használati lehetőségeket kínálnak.

Elhelyezkedés:
Központhoz közeli, nyugodt, rendezett utca.

Közel minden létesítményhez: bolt, orvosi rendelő, fogorvos, iskola, óvoda.

Kiknek ajánljuk?

Ez az ideális választás lehet nagycsaládosoknak, akik tágas és kényelmes otthont keresnek, valamint mindazoknak, akik értékelik a nyugodt vidéki életet. A jól megtervezett rendezés és a nagy telek sok lehetőséget kínál a szabadidős tevékenységekhez és a kertészhez.

Ne hagyja ki ezt a kiváló lehetőséget! Jöjjön el, nézze meg személyesen, és találja meg új otthonát Ászáron!


Elhelyezkedés

Ászár


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6688555


+36 30

Ingatlannet kód: NET6688555

Az általad megtekintett eladó Ászári családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 140 m², míg a hozzá tartozó teleké 2 220 m². További jellemzői: a fűtés típusa házközponti egyedi mérővel. A családi ház ára 49,5 millió Ft, négyzetméter ára 353 571 Ft, ami az Ászári átlaghoz képest 12%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Hajdú Georgina referens a Dot-Ing 2001 Kft. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6688555. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Ászár ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.