star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó garázs Budapest, XII. kerület

  • 18 m²

    alapterület

Vételár:

14,5 millió Ft

Eladó garázs Budapest, XII. kerület

  • 18 m² alapterület

  • Eladó garázs Budapest, XII. kerület

  • 18m²


Ár:

14 500 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Ingatlan állapota
jó állapotú
Parkolóhelyek száma
db

Az ingatlanról:

Eladó Garázs Budapest 12. kerület, Tamás Áron utcaMéret: 18 m²Ár: 14 500 000 FtKiváló elhelyezkedésű garázs eladó a 12. kerületben, a Tamás Áron utcában!Ez az 18 m²-es garázs kivételes lehetőséget kínál mindazoknak, akik biztonságos és kényelmes parkolási megoldást keresnek a város ezen felkapott részén. Az ingatlan az alábbi főbb jellemzőkkel rendelkezik:Automata garázskapu: A garázs modern, automata kapuval felszerelt, amely lehetővé teszi a kényelmes be- és kijutást anélkül, hogy ki kellene szállnia az autóból.Kellemes hőmérséklet télen: A ház fűtéscsövei itt vezetnek, így a garázs télen is kellemesen meleg marad, ami előnyös a jármű tárolása szempontjából.Ikergarázs: Az ingatlan ikergarázs része, ami azt jelenti, hogy egy másik garázzsal osztozik a falon.Kiváló befektetési lehetőség! A garázs nemcsak saját célra, hanem kiadásra is ideális lehet, hiszen a környéken nagy a kereslet a biztonságos parkolóhelyek iránt.Ne hagyja ki ezt a remek lehetőséget, és hívjon még ma, hogy megbeszéljük a részleteket!


Elhelyezkedés

Budapest, XII. kerület, Tamási Áron utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6679353


HASONLÓ INGATLANOK


16 000 000 Ft

Budapest, XII. kerület, Tamási Áron utca

  • Alapterület: 16m²

30 500 000 Ft

Budapest, XII. kerület, Tamási Áron utca

  • Alapterület: 36m²

13 900 000 Ft

Budapest, XII. kerület, György Aladár utca

  • Alapterület: 22m²
A garázsról 5 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 18 m². További jellemzői: az építés éve 1974. A garázs ára 14,5 millió Ft, négyzetméter ára 805 556 Ft, ami a Budapest, XII. kerületi átlaghoz képest 8%-kal magasabb. Az ingatlant Marczis Krisztina referens az Istenhegyi út irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6679353. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XII. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.