star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Budapest, XX. kerület, Pesterzsébet

  • 15 173 m²

    telek

Vételár:

680 millió Ft

Eladó földterület Budapest, XX. kerület, Pesterzsébet

  • 15 173 m² telek

  • Eladó földterület Budapest, XX. kerület, Pesterzsébet


Ár:

680 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

Fejlesztési terület és sportlétesítmény a Duna parttól 300 méterre

Pesterzsébet felkapott és fejlődő részén kb. 2600 négyzetméter újépítésű lakás fejlesztésre alkalmas terület és sportlétesítmény eladó. További 2600 négyzetméter építésére alkalmas építési terület átminősítése folyamatban van.
• A telkek összterülete: 15.173 m2
◦ Sportlétesítmény: 12.433 m2
◦ Építési terület 2740 m2: beépítési százalék: 35%, min. épületmagasság: 6, max épületmagasság: 9, zöld min.: 35%
A sportlétesítmény jelenleg 9 teniszpályából áll, klub helységekkel, mely csúcs események megrendezésére is alkalmas. 2002 óta itt üzemel Magyarország egyik neves tenisz centere.
A terület egy része építési telek, melyre akár 27 lakás építésére van lehetőség. Ezen felül egy ugyanakkora terület átminősítése is elkezdődött, ebben még plusz potenciál van.

A Duna parti sétány 300 méterre található a telektől. A környék nagyon szép fejlődésen ment keresztül az elmúlt évtizedekben. A szomszédos lakóparkban nagyon keresettek a lakások. A közelben találhatóak a Jódos- Sós Fürdő, vízi sportolási lehetőségek, éttermek. Az egész környéket jó közlekedés jellemzi.

A telkek egyben alkalmasak egy új építésű lakópark projekt kivitelezésére, egy hozzá kapcsolódó modern sportlétesítménnyel, mely lehet tenisz, kispályás foci, strandröplapda, kézi, kosárlabda, padel, vagy bármilyen olyan egyéb funkció mely emeli a terület és a fejlesztés értékét.


Elhelyezkedés

Budapest, XX. kerület, Pesterzsébet


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6678464


A telekről 19 db kép tekinthető meg. Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 15 173 m². A telek ára 680 millió Ft, négyzetméter ára 44 816 Ft, ami a Budapest, XX. kerületi átlaghoz képest 40%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Csorba Dániel hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6678464. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XX. kerület, Pesterzsébet ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.