star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Budapest, XI. kerület

  • 2 646 m²

    telek

Vételár:

263 millió Ft

Eladó földterület Budapest, XI. kerület

  • 2 646 m² telek

  • Eladó földterület Budapest, XI. kerület


Ár:

263 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

Budapest tetején, örökpanorámával rendelkező 2 vagy akár 3 LAKÁSOS TÁRSASHÁZ ÉPÍTÉSÉRE ALKALMAS TERÜLET ELADÓ!BEFEKTETŐKNEK kihagyhatatlan lehetőség!Budapest Pösingermajor tetején, a XI. és a XII. kerület határán egy 2646 nm-es ingatlan fejlesztésre alkalmas terület vált eladóvá.A megadott terület mellett akár összesen 5700 nm is bevonható a fejlesztésbe.Jelenleg van még kisebb építmény a területen, de ennek egy része már a képeken is látszik, hogy elbontásra került.A területen a közművek csak részegesen találhatóak meg.Villany a területen belül, víz és csatorna az utcában van, illetve a telek alatti részen gáz rácsatlakozási lehetőség is adott.Ez a terület L6/XI.M besorolása miatt 15%-ban a felszín felett, míg 25%-ban a felszín alatt beépíthető.A terület egyedi fekvésének előnye a lakások eladásakor mind a magas eladási árakban, mind a gyors értékesítésben meg fognak mutatkozni.Keressen és örömmel megmutatom személyesen is a területet, illetve komoly érdeklődő esetén a részleteket is meg tudjuk beszélni.

263000000 Ft
Érd: Pagonyi Szilvia 06307310238


Elhelyezkedés

Budapest, XI. kerület, Termő utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6664583


+36 30

Ingatlannet kód: NET6664583


A telekről 7 db kép tekinthető meg. Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 2 646 m². A telek ára 263 millió Ft, négyzetméter ára 99 395 Ft, ami a Budapest, XI. kerületi átlaghoz képest 23%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Pagonyi Szilvia referens az Istenhegyi út irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6664583. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XI. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.