star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Vértessomló

  • 2 496 m²

    alapterület

Vételár:

17,9 millió Ft

Eladó földterület Vértessomló

  • 2 496 m² alapterület

  • Eladó földterület Vértessomló

  • 2 496m²


Ár:

17 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

Eladó Építési Telek - Vértessomló belterületén

Fedezze fel Vértessomló varázsát, és legyen részese ennek a nyugodt, festői környezetben fekvő településnek! Magyarország szívében, a Vértes-hegység lábánál elterülő Vértessomló nemcsak természetkedvelők, hanem befektetők számára is kiváló lehetőségeket kínál.

Most eladó egy központi helyen fekvő, 2496 m² területű építési telek, amely lenyűgöző kilátással büszkélkedhet a Vértes-hegység lankáira. Ez a telek nemcsak tágas és jól megközelíthető, de a közműhálózat is közvetlenül a telek mellett található, megkönnyítve az építkezési folyamatot.

A telek mérete lehetőséget nyújt többféle fejlesztésre, legyen szó akár egy elegáns családi ház, akár egy többlakásos társasház felépítéséről. Az ingatlan kiváló befektetési lehetőséget kínál, különösen azok számára, akik értékelik a csendes, nyugodt környezetet és a természet közelségét.

Vértessomló számos előnnyel rendelkezik:

Természeti szépségek: A Vértes-hegység zöldellő dombjai és völgyei ideális helyszínt biztosítanak a túrázáshoz és kiránduláshoz. A környéken található Hársas-forrás kristálytiszta vize különleges élményt nyújt.

Kulturális kincsek: A 18. századi Szent Anna templom barokk stílusával és a helyi rendezvények gazdag kínálatával Vértessomló igazi kulturális központ.

Kiváló közlekedés: A település könnyen megközelíthető autóval és tömegközlekedéssel is, így közel van Tatabányához és a főbb autópályákhoz.

Ez a telek tökéletes választás mindazok számára, akik egy békés, családbarát környezetben szeretnének letelepedni vagy befektetni. A telek nagysága és elhelyezkedése lehetővé teszi, hogy egy igazán különleges ingatlanprojektet valósítson meg.

Ne hagyja ki ezt a kivételes lehetőséget! További információért várom hívását.


Elhelyezkedés

Vértessomló


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6664982


HASONLÓ INGATLANOK


26 900 000 Ft

Vértessomló, Patak utca

+36 30

Ingatlannet kód: NET6664982

A telekről 7 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 2 496 m². További jellemzői: a fűtés típusa egyéb. A telek ára 17,9 millió Ft, négyzetméter ára 7 171 Ft. Az ingatlant Farkas Gergely referens a Dot-Ing 2001 Kft. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6664982. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Vértessomló ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.