star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Tiszatarján

  • 1 146 m²

    telek

Vételár:

4 millió Ft

Eladó földterület Tiszatarján

  • 1 146 m² telek

  • Eladó földterület Tiszatarján


Ár:

4 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

TISZATARJÁN KÖZPONT - 1146 M2 TELEK ELADÓ

Tiszatarján község központjában, az Eötvös körúton megvételre kínálok, egy 1146 m2 nagyságú teljesen körül kerített telket. Rajta egy cca. 60 m2 hasznos alapterületű 1,5 szobás, vályog falszerkezetű családi ház, valamint egy cca. 40 m2 nagyságú, szintén vályog falszerkezetű melléképület található. Az ingatlanban közmű nincs, jelenlegi statikai állapota szerint nem lakható és bontandó. A telek a központban található, mellette élelmiszerüzlet, polgármesteri hivatal, általános iskola és buszmegálló közvetlenül elérhető.

Tiszatarján a Mezőcsáti járásban, a Tisza folyótól 2 km-re helyezkedik el. Szomszédos települések Tiszakeszi (20km), Mezőcsát (10 km), Hejőkürt (5 km), Tiszaújváros (16 km). Miskolctól mintegy 55 km-re, Budapesttől 170 km-re található. A település az M3-as autópályáról a mezőcsáti vagy a hejőkürti lehajtótól érhető el. Napjainkban az autópálya közelsége jobban bekapcsolta a települést az ország vérkeringésébe.

Tiszatarján Falusi CSOK település.

További információért és a megtekintésért keressen bizalommal!
Az ingatlan vásárlásához kedvezményes szolgáltatások állnak rendelkezésre, a teljes OTP bankcsoport háttértámogatásával.
/ BIZTOSÍTÁS, HITEL, CSOK, BABAVÁRÓ, ÜGYVÉD /


Elhelyezkedés

Tiszatarján, Eötvös körút


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6680796


Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései

HASONLÓ INGATLANOK


1 500 000 Ft

Tiszatarján, Eötvös körút

+36 70

Ingatlannet kód: NET6680796

Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései
A telekről 4 db kép tekinthető meg. Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 1 146 m². A telek ára 4 millió Ft, négyzetméter ára 3 490 Ft, ami a tiszatarjáni átlaghoz képest 33%-kal magasabb. Az ingatlant Vályi Attila referens a Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6680796. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Tiszatarján ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.