star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Szentes

  • 60 000 m²

    telek

Vételár:

210 millió Ft

Eladó földterület Szentes

  • 60 000 m² telek

  • Eladó földterület Szentes


Ár:

210 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

Szentes külterületén működési engedéllyel rendelkező baromfitartó telep ELADÓ ipari árammal, vezetékes vízzel, fúrt kúttal, kiszolgáló épületekkel. A majorban lévő baromfitartó telep található ipari árammal, vezetékes vízzel, fúrt kúttal, kiszolgáló épületekkel rendelkezik. Az állattartás egy nagyobb fóliás és két nagy új építésű szendvicspaneles épületben történik. A fóliás épület alapterülete 1.600 m2, a két új épület alapterülete összesen 1.440 m2. A két új épület 2020 januárjában került átadásra. A két új épület betonpadozatos, a falai és a tető acélszerkezetre szerelt 12 cm-es szendvicspanelekből áll. Ezekben fűtő-hűtő, szellőző rendszer, felsőpályás etető és szopókás itató található. A régi fóliás épületben csak itató rendszer van. Napelem van, csak még nincs bekötve, ez az áramszolgáltatón múlik, hogy mikor fog megtörténni. A napelemek az egész telepet el tudják látni árammal. A területen található még egy jelenleg gazdasági épületként működő kb. 120 m2 alapterületű ház (3 szoba, konyha, fürdőszoba, wc, kamra), egy melléképület melyben tároló helyiségek, műhely és garázs található, valamint egy kb. 100 disznó tartására alkalmas épület. Az eladó ingatlan 6 hektár, melyből 1,5 ha az állattartó telep, míg 4,5 ha szántó. A telep kisebb átalakításokkal bármilyen állat tartására alkalmassá tehető. De ezen kívül bármi másra is használható. Mivel közvetlen a 45-ös főútról nyílik akár logisztikában, raktározásban is lehet gondolkodni. De alkalmas lehet műhelynek is. A terület nagysága miatt további beruházások is (több hasonló épület építése) végezhetők, így egy jóval nagyobb állattartó telep is építhető. Továbbá befektetésnek is alkalmas, akár bérbe is ki lehet adni (bérlők folyamatosan keresik a telepet), ami az új tulajdonosnak állandó havi bevételt jelent. További információért forduljon hozzám bizalommal!


Elhelyezkedés

Szentes, Kistőke


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6669827


HASONLÓ INGATLANOK


1 900 000 Ft

Szentes, Felső Kurca

A mezőgazdasági ingatlanról 12 db kép tekinthető meg. Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 60 000 m². További jellemzői: az építés éve 2020. A mezőgazdasági ára 210 millió Ft, négyzetméter ára 3 500 Ft, ami a szentesi átlaghoz képest 40%-kal magasabb. Az ingatlant Demeter Erzsébet hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6669827. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szentes ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.