star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Szabadkígyós

  • 1 001 m²

    alapterület
  • 1 001 m²

    telek

Vételár:

3,5 millió Ft

Eladó földterület Szabadkígyós

  • 1 001 m² alapterület
  • 1 001 m² telek

  • Eladó földterület Szabadkígyós

  • 1 001m²


Ár:

3 500 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

Eladó ideális méretű telek, kész tervdokumentációval!

Eladóvá vált Szabadkígyóson, a dél-alföldi régió egyik legszebb és legtermészetközelibb településén, egy kiváló helyen lévő, a főúttól pár száz méterre elhelyezkedő építési telek.
Szabadkígyós Békéscsaba megyeszékhelytől mindössze 12 km-re található, de Gyula fürdővárostól is csak 17 km-re fekszik.
A telek 1001 m2 területű, ideális alakú, 20 méteres utcafronttal rendelkezik.
A közművek az ingatlanra nincsennek bekötve, de minden (víz, gáz, villany, szennyvízcsatorna) a telek előtt, közterületen elérhető, így könnyedén megoldható azok bekötése.
Szabadkígyós benne van a Falusi csokra jogosult települések listájában, így a jelenleg legkedvezőbb feltételekkel építhető be a telek.
Az ingatlan 1/1 tulajdonban van, tehermentes, jogilag rendezett, illetve tartozik hozzá egy kész, a mai kor igényeinek megfelelő ház egyszerű bejelentési tervdokumentációja, melyet az ár tartalmaz (ennek bekerülési költsége jelenleg 1,5-2 M forint)!

Szabadkígyós Békés megyében egy igen lendületesen fejlődő település, amit a nemrégiben gyönyörűen felújított Wenckheim kastély és kastélyparknak, a Körös-Maros Nemzeti Park közel 5000 hektárnyi természetvédelmi területének, ahol egy tanösvény is ki lett alakítva, illetve a híres Ókígyósi Lipicai istállónak is köszönhető, hiszen ezeknek a látnivalóknak köszönhetően egy turista paradicsommá vált a település, így az ingatlan befektetésnek is kiváló lehetőség! csendes utca, jó közlekedés, közeli belváros, zöld övezet
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)


Elhelyezkedés

Szabadkígyós, Szabadkígyós


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6689187


HASONLÓ INGATLANOK


2 500 000 Ft

Szabadkígyós, Szabadkígyós

  • Alapterület: 1 112m²

1 990 000 Ft

Szabadkígyós, Deák utca

+36 70

Ingatlannet kód: NET6689187

A telekről 6 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 1 001 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 001 m². Parkolási lehetőség: nincs. A telek ára 3,5 millió Ft, négyzetméter ára 3 497 Ft, ami a szabadkígyósi átlaghoz képest 41%-kal magasabb. Az ingatlant Cseke Tamás referens a Városi Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6689187. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szabadkígyós ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.