star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Monor

  • 4 818 m²

    telek

Vételár:

101,6 millió Ft

Eladó földterület Monor

  • 4 818 m² telek

  • Eladó földterület Monor


Ár:

101 600 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

Kedves Érdeklődő! Monoron kínálunk eladásra egy tehermentes Ipari-gazdasági övezetben (Gksz-3) található 4818 m2-es teleket, a 4. számú út mellett a Tesco közelében. Az ingatlan ideális választás kereskedelmi, ipari, raktározási vállalkozások számára, akik egy kiválóan ellátott, üzleti negyedben szeretnének tevékenykedni. Az ingatlan utcafrontja 34,5 m. Az ár a telken felül tartalmaz egy jogerős csarnok tervet ami 25*42 méteres. Földszint hasznos alapterülete összesen: 773,07 m2, míg a tervezett galéria hasznos alapterülete összesen:: 91,58 m2. Jelen pillanatban található rajta 5 szendvicspaneles épület, amiben szociális blokk, raktár, műhely került kialakításra. Közművek: víz fúrt kútból, csatorna nincs, gáz telken belül, áramból 3x30 A áll rendelkezésre. A terület körbekerített kis és nagy kapuval ellátott, felülete murvával borított, kamionok parkolására is megfelelő. Tartozik még hozzá ezen felül egy 275 m2-es kivett közforgalom elől el nem zárt magán út. További kérdéseivel kapcsolatban, készséggel állok rendelkezésére. Ha Ön is szeretne egy tehermentes, azonnal építhető teleket vásárolni ipari területen, akkor ne habozzon, keresse fel irodánkat!
Villanyáram: van.
Csatornázás: nincs.
Gázellátás: utcán.


Elhelyezkedés

Monor


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6677203


Otthon Centrum - Gyömrő

Otthon Centrum - Gyömrő

Az iroda további hirdetései
A telekről 7 db kép tekinthető meg. Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 4 818 m². A telek ára 101,6 millió Ft, négyzetméter ára 21 088 Ft, ami a monori átlaghoz képest 28%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Gál Krisztián referens az Otthon Centrum - Gyömrő irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6677203. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Monor ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.