star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Budapest, II. kerület

  • 663 m²

    telek

Vételár:

113 millió Ft

Eladó földterület Budapest, II. kerület

  • 663 m² telek

  • Eladó földterület Budapest, II. kerület


Ár:

113 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

Budaliget II./A kerületének egyik legcsendesebb, legnyugodtabb zsákutcájában eladó egy 663 nm-es, per- és tehermentes telek. A telek igazi gyöngyszem, ahonnan lélegzetelállító panoráma nyílik a Hármashatár-hegyre és az Erzsébet-kilátóra, miközben igényes szomszédok és rendezett házak veszik körül.

Az utca végén szombatonként termelői piac várja a friss, helyi finomságok kedvelőit. A máriaremetei templomkert és a hangulatos játszótér mindössze 10 perces sétával elérhető, míg Hűvösvölgy (Lidl, Hüvi Szolgáltatóház) autóval 8, tömegközlekedéssel 17 percre található. A nemzetközi színvonalú Francia iskola is könnyedén megközelíthető egy kellemes sétával. Ez a telek tökéletes választás mindazoknak, akik a természet közelségére és a nyugalomra vágynak, mégis elérhető távolságban szeretnének maradni a város kényelmeitől.


Elhelyezkedés

Budapest, II. kerület, hímes utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6719605


Balla Ingatlan - XV. kerület

Balla Ingatlan - XV. kerület

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6719605

Balla Ingatlan - XV. kerület

Balla Ingatlan - XV. kerület

Az iroda további hirdetései

A telekről 5 db kép tekinthető meg. Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 663 m². További jellemzői: a fűtés típusa egyéb. A telek ára 113 millió Ft, négyzetméter ára 170 437 Ft, ami a Budapest, II. kerületi átlaghoz képest 24%-kal magasabb. Az ingatlant Farkas Éva referens a Balla Ingatlan - XV. kerület irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6719605. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, II. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.