star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Debrecen, Dombostanya

  • 1 000 m²

    telek

Vételár:

8,9 millió Ft

Eladó földterület Debrecen, Dombostanya

  • 1 000 m² telek

  • Eladó földterület Debrecen, Dombostanya


Ár:

8 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

Debrecenben, Dombos tanya városrészben, a Vasút Állomástól 3 percre, eladó ez a 950 nm-es, két utcára nyíló, körbe kerített közműves telek, vezetékes víz, gáz, villany, és fúrott kúttal is ellátott! Az utcafront 20 méteres. Jelenleg két kis épület található rajta, mindkettőhöz tartozik egy kis fedett terasz is. Kiváló lehet hobbikertnek, a nettó 20 nm-es bevakolt könnyűszerkezetes házban minden megtalálható! Itt lehet főzni is, akár gáz tűzhelyet is el lehet helyezni, bent van a gázcső, egy kis pihenőszoba, melyet egy gáz konvektorral be is lehet fűteni, és egy kis mosogató rész, vezetékes vízzel, átfolyós vízmelegítővel. A másik épület tároló, és egy kinti WC. A területen van egy diófa, pár szőlő tőke, és 6 db. kis gyümölcsfa. Nagyon csendes, nyugodt környezet, kiváló kikapcsolódásra. Természetesen akár új épületet is lehet építeni, itt 3%-os a beépíthetőség. A tulajdoni lapon gyümölcsösként szerepel, nincs kivonatva a termelési ágból, ki kell függeszteni adás-vételkor. Az ingatlan tehermentes, készpénzes vásárlás lehetséges, előre egyeztetett időpontban megtekinthető.


Elhelyezkedés

Debrecen, Dombostanya, Tank utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6705676


+36 30

Ingatlannet kód: NET6705676


A mezőgazdasági ingatlanról 21 db kép tekinthető meg. Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 1 000 m². A mezőgazdasági ára 8,9 millió Ft, négyzetméter ára 8 900 Ft, ami a debreceni átlaghoz képest 58%-kal magasabb. Az ingatlant Nagy Ibolya hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6705676. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Debrecen, Dombostanya ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.